Meliha Pozderac-Memija: "Čovjek hadž ne planira, već želi, a ostvarenje slijedi kad dođe poziv"

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Covjek mora bi izuzetno zaludjen....

da potrosi kamaru para, riskira zarazu svake vrste u masi ljudi, sve to samo zato da ispuni kao taj neki zadatak. A koji je u stvari vrtnja oko kamene kocke. Boze ti mene sacuvaj, samo to mogu rec.

Bosna na 24%

Se pretvorila u Palestinu.

Ja

***

***

***

Istina

Oni što su je ****vali iz SDA i napravili kcer koju je zaposlila u Sa Apotekama,,,i ko joj je naredio da smanjuje invalidnost pravim borcima gdje došla ofarbana u plavo,,,****a ne može doći sebi,,,vec je imala moždane,,,,,,,,

Istina

Đaba si se pokrila,,,dragi Allah zna šta si radila,,,i živiš na spratu više sestre,gdje su rezane stepenice,,kao dijelovi tijela rvi.

Istina

Đaba si se pokrila,,,dragi Allah zna šta si radila,,,i živiš na spratu više sestre,gdje su rezane stepenice,,kao dijelovi tijela rvi. ka Istina Šta te čeka od Allaha,,,,ne samo tebe,,,ali sve tvojom zaslugom.

Istina

Zbog krave Melihe otkriće se mnoge stvari u B i H ona je krivac za sve,,,,zna i Bog .

Institut

Vec joj *** sve šta je uradila na institutu,,,,

Gost

Zna li se cilja je kcer,,,od tri velikana

Istina

Ne možeš se oprati ,,,šta si radila...

/ Najnovije