Mehmedović objavio podatke: "Bošnjaci su majorizirani, u državnim institucijama ih je 800 manje"

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Komšija

To vam je dala vaša "borba" sda-ovska. Vi ste ti koji sebi daju za pravo da predstavljaju Bošnjake. I šta sad? Kriv neko drugi?

Miki

Bosnjaci,hrvati srbi...gdje su Ljudi???? Dok god bude ovakve idiotske podjele, ova drzava nece naprijed.

BiH

***

Adi

Lijepe riječi su ukras

Ja iii

Dok je sda mafija krala narod,drugi vidili posao.vi ste ovaj narod u svakom smislu pokopali.

Adi

Lijepe riječi su ukras

Xxx

Lijepe riječi su ukras

Haha

“Hrvati” Sejdo,Osmica, Berina i slična *** uzimaju poslove poštenim muslimanima tako da ovo ne čudi

To je to

To je zato što svaki Bosnjak na poziciji svog Srbina ili Hrvata ima kojeg je zaposlio mimo procedura. Mentalitet ostao iz Titinog doba. Neka samo nije naš...Kako je tek u privatnim firmama, naročito tržnim centrima. Pola RS-a radi u Konzumima, Merkatorima, Bingu itd.... Sami sebe majoriziramo.

MrziteljPDA

Mehmedoviću a koliko je Bosanaca zaposleno?

890

***

Šemso

Nije djaba ona narodna glup ko šemso. ka 890 Glup ti je čaća.

user90104

Lijepe riječi su ukras

***

***

***

ne pametuj kad nemaš s čime, ***.

Adi

***

Ko je ovaj lik? Neki fundamentalist....

Treba njemu izgleda rasvijetlit nacrt tri konstitutivna naroda, ne razumije on to, on bi izgleda da se to proprcionalno preglasava... Tako su jos jedni mislili 1991, pa rezultat znamo....

/ Najnovije