Mehmedović o kupovini službenih automobila: U samo jednoj godini potrošeno je osam i po miliona KM

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sarajevo bih

Imas li ti sta pametno nama poruciti da znamo sta bi ti to radio i ev.glasamo za tebe,nego samo KEVCES ,ko kakav cuko,ovaj ukro ovo ovaj ukro ono,eto mi slihepi,nismo sve vidimo samo nemamo DAMU,da se suprotstavimo,nikad od tebe takvog kakav si do sada,kampanja ti je kaka obicna nazalost,kad god covjek u ovoj napacenoj zemlji pomisli evoga to je taj,samo novi tus,zato i ti kus,ili ponudi nesto konkretno.

***

***

Titi

Svi ste vi kupovali ,sram i stid da vas bude i Boga i ljudi

071

***

Juhu, juhu, juhuhu

Šemsudin efendija malo protabiri što Vlada FBiH daje 9,4 mil. KM državnog novca za "Rekonstrukciju gradskog grijanja u Tuzli", odnosno JP "Centralno Grijanje"-Tuzla, a za tvoj Tešanj nema ni cvonjka za konverziju Centralne kotlovnice gradskog grijanja grada Tešnja, koji se u sezoni grijanja davi od sagorijelog uglja kod rada iste. To je tema za tebe, a ne neki automobili. Do jučer si bio sa njima, sad se okreni svojoj sredini i FBiH i samo NAPRIJED. 6 godina općina Tešanj pokušava doći do nekih donacija za rješenje ovog goručeg problema, UKLJUČI SE I NAPRIJED.

/ Najnovije