Šemsudin Mehmedović: "Milanovićev cirkus u Mostaru"

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

smizla

Sve vam je covjek fino rekao.Pamet u glavu.

Korektno

Ovaj gospodin Mehmedovic uvijek svojim komentarima pogadja u sridu bez obzira o kome je rijec.Nazalost to su samo pisane rijeci,ali stvarnost je drugacija; Eskobar je za BiH kao Chembrlein kada je pred drugi svjetski rat potpisao sporazum sa Hitlerom,a vec nakon toga Hotler zapocima krvavi pohod.U ovom slucaju Eskobar daje otvorenu podrsku milanovicu,plenkovicu i covicu te sam ubjedjen da ce se uskoro proglasiti herceg-bosna koju ce EU i SAD priznati.Zbogom BiH.

Boske

Milanović se ne ponaša državnički ,sve više nalikuje svom šatorskom kompanjonu ali ni ti Mehmedoviću ne zboriš pravo.HVO je jedna od tri sastavna dijela Oružanih Snaga BiH ,dok srpske snage nisu dio HV .Dakle ono što je napravljeno u BiH u RH nije ,oni u Hrvatskoj nisu legalizovali vojsku koja je bila agresor na RH dok je u BiH netko pristao na to.Zašto nitko ne pokrene tužbu za raspuštanje vojske koja je nasljedni vojske koja je počinila Genocid kao i vojske koja sljednik vojske koja je počinila UZP .Imaju presude međunarodnog suda pa izvolite gospodin Mehmedović,neka budu samo Oružane snage Bosne i Hercegovine samo sa obilježjem BiH a ne nikakva obilježja HVO i VRS.Šta prtljate stalno nešto učiunite nešto konkretno a imate presude pa izvolte,

Drvosječa

Ovaj gospodin Mehmedovic uvijek svojim komentarima pogadja u sridu bez obzira o kome je rijec.Nazalost to su samo pisane rijeci,ali stvarnost je drugacija; Eskobar je za BiH kao Chembrlein kada je pred drugi svjetski rat potpisao sporazum sa Hitlerom,a vec nakon toga Hotler zapocima krvavi pohod.U ovom slucaju Eskobar daje otvorenu podrsku milanovicu,plenkovicu i covicu te sam ubjedjen da ce se uskoro proglasiti herceg-bosna koju ce EU i SAD priznati.Zbogom BiH. ka Korektno ... Savezne države i elektorski sistem izbora kao u USA, šta vam ne štima? Hoćete reći da USA nije demokratska država? Najprije se između sebe dogovorite i to jasno izrazite, a odgovor zainteresiranih strana će stići veoma brzo. I od USA i EU također. Pustite malo bi piškili-malo kakili, neće vas se dugo čekati.

Drvosječa

I ovo sa UZP i genocidom vam nije od koristi. Pogledajte koliko godina se u USA vodio građanski rat i na kraju su dobili i Ustav i elktorski načn biranja. Uključite logiku.

Boske

I ovo sa UZP i genocidom vam nije od koristi. Pogledajte koliko godina se u USA vodio građanski rat i na kraju su dobili i Ustav i elktorski načn biranja. Uključite logiku. ka Drvosječa Ali u USA nema HDZ BiH podržanog od HDZ RH koji kaže da Crnac mora glasati isključivo za Crnca da bi ovaj bio legitiman.

Drvosječa

@Boske, imate 3 konstitutivna naroda, to nećete promijeniti dog god BiH bude postojala. Nakon toga kud koji. Dovoljno će biti ako vam "elita" javno izjavi da neće poštivati Daytonski sporazum.

Drvosječa

@Nasvasta, tebi se samo može okrenuti leđa. Takvi kao ti neće biti partneri Srbima i Hrvatima za bilo kakav razgovo. Držite se svoje avlije i to je to.

Lujka

Šemso i ostale *** samo drže predike. Ali ostaje činjenica da nijedan od njih nije čak ni pokušao spriječiti niti 9 Januar niti 30 godišnjicu HVO-a. Što im je dakako pametno, ponajviše zbog fizičkog zdravlja. A na predike *** iz 23% doista ne treba gubiti previše vremena, sve dok ***

Db

Hrvati se drze svoga i ne zanima ih "misljenje trecerazrednih jazavaca.vi slavite svoje,nase ne dirajte.!!!!

Drvosječa

@Db, imam osjećaj da će na kraju ostati samo za dogovoriti se sa EU i USA što upće činiti s BiH. Banditerova komisija je za Jugoslaviju utvrdila da je u fazi raspada i to se na kraju i dogodilo. Nema smisla više gubiti vrijeme s nekima koji su notorični zgubidani.

Flaster

Ma svi su oni zapadnjaci ovdje samo da štite čete i uste,jer da pukne ne bih ni glasa od njih ostalo.Bošnjak i svi koji vole Bosnu braniti će je kao što su je vjekovima branili.A kome se nesviđa bujrum Serbia i Croatia nisu daleko

Drvosječa

Zanimljivo mi je kako su si Srbi i Hrvati izgladili nekad loše odnose. Jedino mi nije jasno zašto to ne uspijeva s Bošnjacima? Evo im je i Escobar plaćenik.kao i svi Amerikanci prije njega, a da specijalne eu izaslanike i ne spominjem. Čak i Visoki predstavnik kažu da je jednom prosrpski, drugi put prohravatski, takorekuć islamofob...:))..Komšije i susjedi su im itako sve odreda ***i. (-:D

/ Najnovije