Mehmedović: 'Kolaps je pokazao da su oni koji su na odgovornim mjestima nesposobni i zlonamjerni'

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

pih

sto ne pitas nosoroga od Bicakcica sta je doslo na naplatu?!

Joja

Stvarno mi nije jasno sto prenosite ovako glupe tekstove. Zeleni su toliko glupi da ih ne treba komentarisati

Lik

Sa SDA od 1992 godine, bio na vlasti, za to vrijeme zeleni termiti uništili i pokrali sve što im je došlo pod ruku i sada im je neko kriv.

Samoreklama je

ipak samo reklama

Ja1

Javio se metuzalem da pametuje a godinama je u drzavnim foteljama gdje je mogao raditi na svemu sto je rekao a kako je radio vidimo danas.

Polubauk kruzi evropom

Kakve veze ovi imaju kad je riknulo u pm Ima li ijedan politicar da brsti Za svoju korist svaki belaj Eto crkne nedje u pm I sad da su oni svoje kadrove Ugurali to se ne bi desilo Ludilo zesce Eno mile kaze to je zato sto nam nisu para dali Hahaha

/ Najnovije