Mehmedović: Čović je izrekao najperverzniju političku izjavu u BiH

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hulja

Ljudska hrvati mu nikad neće oprostiti pogotovo posavina.

Što bi srbi rekli

Najbolji hdzovac je mrtav hdzovac.

Gost

Hrvati i Srbi su svoje sukobe ostavili iza sebe i ne gledaju sve zivo kroz rat vec gledaju situaciju u 2022 godini. Cuvajte RS znaci da su Hrvati skontali kako su se presli sa sistemom FBiH i kantona. Preglasaju te, Harisi, Abdurahmani, Emine se izjasnjavaju kao Hrvati i uzimaju mjesta u institucijama pa se prica kao ima Hrvata vidi koliko ih ima. Aha, Abdurahman Hrvat cuva hrvatske interese. Saveznistvo Hrvata i Srba je normalno hriscansko saveznistvo koje nije neobicno na ovim prostorima kada zatreba.

nasvasta

Ne seri sad SDA ulizice ne patriotske bezmude korumpirane glavonje u svim javnim institucijama i firmama dijelili su fotelje i izmišljali radna mjesta simpatizerima krivoustog time mu jačajući moć ,a ujedno ste time ponižavali časne borce.

pitanje za sdaovce

a ko je ono potpisao Mostarski sporazum sa ovom zivotinjom? A sdaovci, ko ono?

Guest

Guest Cuje li i vidi li USA i MZ ovog ortodoksnog lopova sta prica. Imate dokumente o njegovom lopovluku sto se ne djeluje i gradjane oslobodite ovih djon obraza lopova. I jos ovakve izjave davati prevrsilo je svaku mjeru.

Komentar

Sta ima tu novo ??? Tidjman -Milosevic….Karadzic -Boban …jucer Dodik-Covic …..SUTRA BIH -UK-USA-Turska ….TACKA

/ Najnovije