Medžlis IZ Mostar odgovorio gradonačelniku Kordiću: "Ako laže koza, ne laže rog"

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

***

MIKI

***

***

***

Mostar

Ma taj mali kordić stalno laze i obmanjuje javnost uzmite bilo koji intervju pa vidite sami da čovjek svaku drugu slaže. Lik bez morala i karaktera bijeda od lika.

***

***

Trefzui

***

neko iz mase

Kaze Baralija da je to Hrvatska parcela, i da tamo treba katolicka crkva da se pravi.

MIKI

Lijepe riječi su ukras!

MIKI

Lijepe riječi su ukras!

MilficaSestraSeb

***

MilficaSestraSeb

***

Borac sa Žuči

Pitajte čelnike Naše stranke zašto su u Mostaru podržali baš ovog Gradonačelnika, Mada je svima dobro poznata izreka krv nije voda. Sad svi moraju da trpe drugog tipa zločine jednog Kordića!

***

***

Fghjkl

Lijepo ti je rekao gradonačelnik, ne vrši mobing odnosno ne sili se ,!!!! I pomisli na građane Mostara i BIH , svi žele živjeti u miru !!! Ako je tebi i onima oko tebe , dedovicu , nemir u glavi,nemoj ga širiti na ljude koji to ne žele !!! Ozbiljne ljude pozivam da ga smire ! Ovakvi nanose veoma tešku štetu BIH !!!

Tatar

Moj Kordicu ti čak i ne znaš šta označava riječ mobing.Izbori se doista bliže ali ne traži tako jeftine političke poene.Ili misliš da ih je tako najlakše zaraditi

Trefzui

Ovaj tjera miša a može izaći slon ! BIH JE ZEMLJA TRI NARODA PO USTAVU !!! KO GA SRUSI , BIH VISE NEMA ! OVAJ DEDOVIC NEMA PRAVO ,DA DIZE , NAPETOSTI I NERED ! POJASNITE MU KAKO STOJE STVARI ! RAT JE ZLO UVIJEK ! MIR, MIR , MIR !!!

/ Najnovije