Med u Bosni i Hercegovini postaje luksuz: Uskoro nove cijene, evo koliko će koštati!

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Moze i 50 da se zaokruzi

Ma ko ih je6e neka bude kad mogu. I onako se večina bavi medom kao hobijem bez plačanja bilo kakvih poreza državi pa kad mogu zaje6ati drzavu neka zaje6u i mene. Stoka nezasita.

Med je luksuz i ne mora se jesti.

A s druge strane, pada kisa TEBI u BiH, a med ionako uvoze iz Turske, Ukrajine i narocito Kine i juzne Amerike pa mijesaju. Dakle ne njajkete o povisenju cijena, povisujete jer ste nezasiti. A mozete povisit koliko hocete, ali ja odlucujem sta cu sebi za jest kupit, to upamtite. A opet kazem, bez meda se itekako lako moze!

Medonja

A s druge strane, pada kisa TEBI u BiH, a med ionako uvoze iz Turske, Ukrajine i narocito Kine i juzne Amerike pa mijesaju. Dakle ne njajkete o povisenju cijena, povisujete jer ste nezasiti. A mozete povisit koliko hocete, ali ja odlucujem sta cu sebi za jest kupit, to upamtite. A opet kazem, bez meda se itekako lako moze! ka Med je luksuz i ne mora se jesti. Najbolje da jedeš ****a.

***

***

micaUbica

Ako kila nutele kosta 10KM, onda kila meda treba da bude 50KM

Gost

I pčele hoće veću dnevnicu. Pošteno.

Stefan

Prosle godine sam iz 12 kosnica izvrcao 350 kg i, osim zaliha sa svoju porodicu i prijatelje, sve sam prodao po 25 KM. Rijec je o brdsko-planinskom medu, uglavnom medljici. Ove godine necu vaditi najvjerovatnije nista, jer cu ostaviti pcelama da prezime, kao sto radim svake godine. Pcelarstvo je zesce za****n posao i ko ga ne voli, patnja. Ko voli, nista mu nije tesko. Preporucujem svima da probaju da pcelare, da kupe jednu, dvije kosnice i krenu. To je kao pecanje, kad se zalijepis za to, nema pustanja. Naravno, ako nisi alergican na ubode.😁

/ Najnovije