Mašić: Saznat ćemo imena koji su se preko leđa građana htjeli nezakonito obogatiti

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nasvasta

SDA tajkuni dabogda im kompletne familije svu zaradu u lijekove potrošile teške haramije.

Hercegovac u Bosni

Pohvalno, samo bih dodao, svako ko za rad u institucijama, skupstinama i sl. ,dobija platu u iznosima od 5000-7000 KM i vise a nije glasao i nece podrzati prijedlog ,ako i kad ga bude o smanjenju plata na neki normalan nivo, svako takav treba doci na isti spisak.Pa da vidimo druze Damire sta si imao prije zastupnicke karijere a sta sad imas i ti i svi ostali, Nip-ovci, Sda-ovci ,ma svi.

Opasnost

Od novca koji neki roditelj mjesečno uplaćuje firmi telemach, srbija svakog mjeseca najmanje 20 konvertibilnih maraka koristi tako da pomenutom roditelju ugrozi živote njegovih potomaka.

Zločini državljana srbije protiv budućih generacija (narednih minimalno 1000 godina) su po svojoj prirodi interkontinentalni jonizacijski genocidi (radiocidi) kako u prošlosti i sadašnjosti tako i u budućnosti (protiv još nerođene djece)

Evidentirano je minimalno devet interkontinentalnih radijacijsko-atomskih problema koje je uglavnom podstrekivala srbija sa svojim drzavljanima: (1)-černobilska nesreća 1986 kada su zbog ozračivanja najviše stradale Ukrajina, BelaRosa i evropska Rusija, (2)-poigravanje sa ukradenom atomskom bombom u američkom NewYork-u 1995, (3)-napad na reaktor Krško u Sloveniji 1991, (4)-pokušaj sabotaže reaktora Kozloduj u Bugarskoj 2015, (5)-švercovanje migranata ka reaktoru Paks u Mađarskoj 2017, (6)-preusmjeravanje migranata prema reaktoru Kozloduj u Bugarskoj 2018, (7)-ometanje sa otimanjem energije iz panevropskog elektroenergetskog sutava uključujući i nuklearne centrale 2018 (neka vrsta napada na životne i poslovne interese svih stanovnika evropskog kontinenta, zapadnog Sibira, male Azije, južnog Mediterana, priobalja sjevernog Atlantika i nordijskog Arktika),(8)-opet 2021-e zloupotreba međunarodnih dalekovoda i podzemnih te podvodnih kablova (kao i tijekom 2018-e),(9)-psihološko propagandni TV program iz beograda protiv Britanije 1982-e u smislu da joj se poremeti iskopavanje uranijumske rude folklandskih otoka u jugozapadnom Atlantiku.

dP

A inspekcija je fina i poštena pa ulazi u sve objekte pod istim aršinima ? Nismo toliko glupi, vjeruj nam.

MAKI

PA STA CEKATE DANAM POKUPE I OVO MALO STO IMAMO

papac

Ja bih cijenio SDP da je pokrenuo krivicne prijave protiv onih koji su ne zakonito trosili akcize. Ovako nakon sto se izglasa zakon o ukidanju akciza bicemo zemlja sa najjeftinijim gorivom ali auto put nece biti zavrsen za 100 godina. Novinari, slijedeci put kad se budete cudili i ibredili zbog sporosti gradnje autoputa nazovite ovog bradatog kretena

Realno

Većina "kupujmo domaće"

/ Najnovije