Damir Marjanović se oprostio od Belme Šoljanin: Koliko još ovakvih sudbina...

Radiosarajevo.ba
Damir Marjanović se oprostio od Belme Šoljanin: Koliko još ovakvih sudbina...
Printscreen / Objava prof. Damira Marjanovića

Vijest da je preminula 37-godišnja Sarajka Belma Šoljanin, direktorica Instituta za majku i dijete, filantropkinja koja godinama nesebično pomaže mladim mamama i trudnicama da lakše i uspješnije shvate ulogu roditeljstva, šokirala je i potresla mnoge.

Među njima je i Profesor genetike i bioinžinjeringa Damir Marjanović, koji se također se oglasio na društvenim mrežama te ovim putem se oprostio od majke koja je u nedjelju preminula, nakon što je u petak rodila zdravog dječaka. 

Podsjetimo, Marjanović je krajem jula na Facebook stranici objavio da je zaražen koronavirusom, kao i njegov sin Tin

Objavu Marjanovića prenosimo u cijelosti:

"Koliko još ovakvih sudbina, koliko još ovakvih priča, koliko još ovakvih žrtava treba da se shvati da ovo nije holivudski film i da ovi ljudi neće oživjeti u nekoj drugoj ulozi, u nekoj drugoj franšizi? Ovo je realnost i ovo je stvarnost! Ovo se dešava nama (a ne nekom drugom) ovo se dešava ovdje i širom svijeta a ne u nekom imaginarnom virtualnom blockbuster-u. Počivajte u miru Belma i sve druge Belme, Samiri, Almeri, dr Pašagići...", napisao je profesor Marjanović na svom Facebook proflu.

Belma Šoljanin - undefined

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije