Marija Raguž: Tužit ću Salmira Kaplana za sve fizičke i psihičke boli

Fena
Marija Raguž: Tužit ću Salmira Kaplana za sve fizičke i psihičke boli
/ Salmir Kaplan (Foto: Istinomjer)
Marija Raguž, supruga Marija Raguža, obratila se otvorenim pismom javnosti u povodu incidenta koji se dogodio na dan lokalnih izbora 2. listopada u Stocu.

U otvorenom pismu ona "obavještava građane Bosne i Hercegovine, a među ostalima i Salmira Kaplana, da će obitelj Marija Raguža tužiti Salmira Kaplana za sve duševne i fizičke boli koje im je nanio, za klevetu na javnoj televiziji i za sve buduće istupe koje bi Salmir Kaplan mogao imati, a tiču se Marija Raguža i njegove obitelji".

"Zgroženi smo ponašanjem kandidata za načelnika Salmira Kaplana na dan izbora 2. oktobra 2016. kada je bez imalo razmišljanja i bez ikakvog razloga napao moga muža Marija Raguža, koji je taj dan obavljao dužnost člana biračkog odbora. Ozljede koje mu je nanio, po mišljenju doktora, mogle su biti fatalne da policajac, koji je svjedočio napadu, nije na vrijeme reagirao i odvezao ga u bolnicu. Stigao je u SKB Mostar na vrijeme jer mu je vrat otekao i počeo zatvarati dišne putove", stoji u otvorenom pismu Marije Raguž, uz napomenu kako se njezin muž sada nalazi u stabilnom stanju.

"Molim građane Stoca, Bošnjake, da otvore oči i odbiju podupirati ovakvog nasilnika i lažljivca", stoji u pismu, uz napomenu kako građani imaju pravo na svog kandidata za načelnika, ali da izaberu nekoga koga se neće stidjeti, nekoga tko će ih predstavljati u najboljem svjetlu.

Također, u pismu se moli tužiteljstvo i policija da pri obavljanju svoga posla ne gledaju na nacionalnost, niti na političku moć i pozadinu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije