Marić: Kako je moguće da postoji ovoliko prijava protiv KCUS-a, a vrh ne reaguje

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

papac

Pa moguce je. Da si zavrsila pravo u Sarajevu a ne u donjem Vinodolskom zna bi da svako moze prijaviti svakoga za sta god goce.

miki

Turska posla, veži konja gde ti aga kaže ;) kakva vladavina prava. Pužući šerijat sa pužućom fukarom ;)

miki

Od kada su ŠEVE zapucale i viknule pazi snajper još ustali nisu ;)

JA1

@miki<< jeste li poceli vracati pare sedamsto miliona?

vb

Dođoše 1990-te .....I onda dođe faza raščerećivanja Bosne, pa Bošnjake katolike prevedoše u Hrvate, Bošnjake pravoslavce u Srbe, a Bošnjake muslimane u muslimane, pa u Muslimane. Poseban pečat tome dadoše komunisti, pogotovo s izjavom da Bosna nije niti Hrvatska, niti,...., znamo već, umjesto da su rekli da je Bosna zemlja Bošnjaka, Bošnjana, Bosanaca ma kojoj religijskoj zajednici pripadali, ako kao pojedinci pripadaju. I od 90tih godina prošlog stoljeća te nasilničke akrobacije, praćene ogromnim žrtvama, Bošnjaci i Bošnjakinje nastoje zakopati u ropotarnicu povijesti kao opomenu budućim generacijama i vratiti se svojim počecima i korijenima: Bosni i bošnjaštvu, kosmopolitskom narodu. Jednom narodu s više religijskih opcija, i sa onima kojima religije baš i ne znače mnogo, svejedno...Ali JEDNOM narodu. Bosanskohercegovačkome. Ovi višednevni osvrti na Ivaninu izjavu o Bošnjacima pa poslije toga na sve što ona napiše su dobro došli i iz toga smo svi mogli nešto naučiti. Prvo, da smo svi Bošnjaci. Bošnjani. Bosanci. I sama je to rekla skoro na Face TV, ali je i dodala da je i katolkinja. U istorijskom smislu riječi greška, a u savremenom, ogroman korak naprijed. Kada su bili Bošnjaci, od prvih pisanih dokumenata, nije bilo niti katolika, niti pravoslavnih niti muslimana. Bili su Bogumili. Katari. Patareni....BOŠNJANI. Ali nacionalističku bagru ovdje ne zanima istorija koja seže ranije od Miloševića. Tuđmana ili Izetbegovića. To je za njih ništa, nebitna nepoznanica. A onda, što silom, mačem, jataganom, granatom, kamom ili što knjigom, jedni se uključiše u zajednice katolika, pravoslavnih i muslimana. I evo šta imamo sad. Nepismene, neškolovane, i formalno i neformalno, plitke glupake koji napadaju ženu jer je rekla onako kako jeste, jer ne da na sebe i jer je ono što ona jeste, a nije ono što nije i ne želi biti to. Ja bih joj sad dao da bude predsjednica BiH, jedina, bez ikoga pored sebe izabranog po ijednom kriteriju sem kriterija znanja i patriotizma prema zemlji Bosni i Hercegovini, bez ikakvog nacionalnog, vjerskog ili političkog predznaka. I kad bih vidio da ovoj curi neko na ulici nešto kaže, bio on krezavi taliban, smrdljivi četnik ili pokvareni ustaša, bio bih ga u stanju udaviti golim rukama. Jer borba za ovakvu osobu je borba urbanoga protiv najezde papanluka i turbofolka koji vlada ovim prostorima predugo. Cura je za SVE živo u pravu, ali za SVE, ali eto, ONI (nacionalističko fašistički smetljari svih konfesija i iz svih stranaka) joj kao ne daju .... Guraj svoje i do kraja Ivanice, ljubim te!

miki

Ne znam ništa o tim milionima ali o mentalitetu koji je tema posta baš dosta znam ;)

chim

Pa naravno da me MOGUĆE Ivana..... Kako nije? Jednostavno treba staviti znak jednakosti između pojmova: BiH - Federacija BiH - Sarajevo – SDA – Armija BiH – seljačine – glupani – korumpirani plitičari i funkcioneri – glupi narod – Alija – Bakir – Islam – Allah – SEBIJA!!! Naravno, ONA je iznad SVIH tih pojmova! Tako je to u glavama ovih naših „Bošnjaka“ i „Patriota“ čije je jezgro i baza u zlikovačkoj sekti SDA. Ništa čudno ne bi bilo da, uskoro kad počnu da gube vlast, jednostavno pripadnici pomenute zločinačke organizacije počnu da ubijaju građane po ulicama i uvode svoje terorističko zlikovačke doktrine u svaku ulicu i svaki haustor u ovom gradu. Sama spoznaja da je gore pomenuti niz ovako postavljenih ekvivalenata smiješan i ponižavajući ustvari zaista u glavama mnogih, ubija u pojam svakog normalnog čovjeka, a pogotovo insana koji se osjeća kao musliman, Bosanac ili jednostavno građanin. Ipak, postoji nada svakog gradskog čovjeka da će banda konačno jednom (nadajmo se uskoro) završiti kao supruznici Čaušesku, a ova ulizička kasta papaka oko njih jednostavno iščeznuti i vratiti se svojim livadama i lijehama i ostaviti ovaj grad već jednom na miru ..

Koel

Ovavb sa bezbroj nivkova postao dosadan u svakom pogledu pravi balavi ujkan idi se lijeci nisu ti terapiju potrefili neka sta promijene bit ce ti lakse

vb

Ovavb sa bezbroj nivkova postao dosadan u svakom pogledu pravi balavi ujkan idi se lijeci nisu ti terapiju potrefili neka sta promijene bit ce ti lakse ka Koel Idi ti završi osnovnu školu i nauči pisati glupane.

Koel

Idi se lijeci covjece bit ce ti lakse

Čegevara

Ivana ima policija, tužilaštvo, sud, sipa itd.. a ne politički vrh kojeg nemamo. Za sve postoji način a te prijave koje su inicirale određene stranke i mediji navodeći pojedince šta i kako će raditi samo dezavuišu i stvaraju nemir i sumnje u javnosti. Veoma podmuklo ne prema onima protiv kojih su političke strijele uperene, nego protiv svih onih čiji su najmiliji preminuli.

Dea

Pseudonaliticarka ponovo napada. Sta kaze za nepostojecu naciju.

Koel

Dobra ova koka dere li ko ovo da se smiri ocito joj fali dobar obrezani

Dobrinja xxx

Kako je moguce da niko nema casti.. obraza.. dostojanstva da skine mantil i kaze DOSTA... Nema ostavki... Nema i nece biti, jer nazalost zive zivot u kojem misle da je ovo sve ok.. i da tako treba jer stranka tako kaze.. jer samo je tako onda sve ok.. Dokali smo dno dna... Nazalost...

vb

Dobra ova koka dere li ko ovo da se smiri ocito joj fali dobar obrezani ka Koel Pismenost ti je jaka strana, čudo jedno ..... očigledno si i dobar zagondžija ovako kako si i pismen...... komentari ti liče na pisanje onih jadnika koji se oporavljaju od moždanih udara..... ali sumnjam da je to tvoj problem..... kod tebe je najvjerovatnije učiteljica otišla iz Kramer sela na drugu službu pa ti ostao uskraćen za više razrede osnovne....

Koel

Vb dobedi mamu i seku da vidis

gost

Kako je moguće da si ti tako mrska i naporna...

@vb

Opet ne piješ terapiju??

/ Najnovije