Majstorski: Ivica Puljić još jednom očitao lekciju Aleksandru Vučiću!

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Čemu sve ovo

Kakva glupost

Ne lici mi to na pusku.

Automatske puske su Srbi imali Zastavine AK47, tog znam napamet jer sam ga se nazalost naupotrebljavao u ratu i ovo sto Vucic drzi u ruci nema sanse da je ta puska. Sta drzi ne znam... Pretpostavljam da ako se spremao da puca, da bi nosio na sebi maskirno (nije da nisu imali, kao sto mi nismo imali...), a ne neke svijetle farmerke. Zakljucak: dajte drugi dokaz, pa da povjerujem definitivno.

Čuj snajperista genocidaša.

Dijete ti **** svoje kipsano Nećeš ti u našoj Državi određivati ko će da da otkaz .Daj ti **** ti majku svoju žvaljavu kuju.

***

***

***

***

***

***

BIBIBUBUBOBOBABA

***

Zasto je vucic bio u Bih

***

<()>

***

Susko

***

***

***

Tatar

****a li ti *****ina zastao si sa Rusijom do čoka pa sad na sve moguće načine pokušavaš napraviti vadionu.

***

***

Ljiljan:***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

Han

Ovo nimalo nije majstorski nego totalno diletantski i populisticki. Onaj ko optuzuje mora dokazati da je neko kriv.

Sfghjkl

BR A V O IVICE.........

Guest

***

IKS

Ivica je covjek i po, za razliku od ovog srpskog zlocinca! Svoje pateticne lazi aca moze prosipati po srbiji, samo jos u toj zemlji ima glupana koji mu vjeruju!

***

***

/ Najnovije