Majke Srebrenice pisale Vučiću: Nemojte od gospođe Ćorović praviti slučaj Alekseja Navaljnija

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Hope

Ja se nadam da vučić barem neče naredit da se gospodja Ćorović ne samelje u ćevapćiće.Od njega ne treba tražit milosti,jer on je najgori krvnik na Balkanu.

***

***

Moderator RadiJoPala

***

Ne pijem dok Paja vozi

Naj ja više volim kad vladika Vasilije dođe da mu gutamo svi tjelesne izlučevine i pričesti nas tako! Vjaaaaačna japaaaamja Gospooodin pomiiiilujjjjj ka Moderator RadiJoPala Eto jest da je malo čudno to što voliš ali mnogi vole nešto. Drugi vole pivo i rakiju ili sok

***

***

Kadija

***

***

***

Guest

nema on šta praviti od sebe on je Putin samo neznam onda je Dodik mali Putin

Vox

****

Stanovi, apartmani, dzipovi?

Koliko kosta jedna inkubatorka?

Kavaz Reis

Lijepe riječi su ukras!

Klinton trazio

Alijq isplatio

Suzy

Sve organizacije za zaštitu ljudskih prava trebaju zajedno ustati i zahtijevati da se žena oslobodi od svih montiranih optužbi, a pogotovo od zatvorske kazne. Gdje su, dakle, svi ostali, nemojte šutiti!

AAA

Alijq isplatio ka Klinton trazio Jesi je pitao?

***

***

Anka

***

***

***

Majka Srebrenice

Joj ba da ocHe Srbi udarit opet, Ðip mi Histrulio

Jel te pitao babo kad te gHuziuo???

Jesi je pitao? ka AAA

***

***

/ Najnovije