Majke enklave Srebrenice i Žepe pisale CIK-u: Uklonite Šešeljevo ime iz imena stranke

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost Radio Sarajeva

Vidi ušlje na šta se sve on usudjuje.

Bosanac

***

Miki

Nakon oslobadjajuce presude za ratni zlocin i povratka u srbiju povukao se iz politike a mogao je da napreduje sto znaci da se prodao. Da li je on necije glave vozao ili nije uglavnom je oslobodjen optuzbi. Nesto kao terorista orić sto je ubijao srbe oko bratunca , srebrenice i skelana.

***

Lijepe riječi su ukras !

ESELJ JE SUPER COVJEK

PAMETAN I NIJE OSUDJEN BIO JE U HAGU I NIJE OSUDJEN

ESELJ JE SUPER COVJEK

PAMETAN I NIJE OSUDJEN BIO JE U HAGU I NIJE OSUDJEN

Pa zasto onda ne ukljuciti u imena raznoraznih ljevodesnicarskih stranaka i ostale ratne zlocince, nek bude sarolikije??

Only in Baznia.

Ljiljan i BiH smo jedno

>>>>*** što nosa tumor od 40 kila još živo?Da ponovim mnogi ne znaju da je ovaj osuđeni I presuđeni ratni zločinac, za ratne zločine u vojvodini gdje rata nije ni bilo,postavlja se pitanje kakav je tek bio zločinac u BiH kada je vozao auto sa lobanjom ubijenog Bošnjaka Muslimana na haubi I od auta??!! ka Ljiljan <<BRAVO LJILJANE SVAKA TI ČAST ISTINOM RASTURAŠ OVE ĐIKANE A ŠTA BI TEK BILO DA LAŽEŠ 5 % KAO ONI?!!!! ka BiH <<PA KAD TE NEĆE DRUGI DA FALE ZA KOMENTARE ONDA ĆEŠ TI SAM SEBE HVALIT BRAVO

Azazel

Voja Nosorog....polukrepani

Seselj

*** Mestiu se PONOVILA----.AMIN..:AMIN..:AMIN

Govor mržnje

>>>>>>*** što nosa tumor od 40 kila još živo?Da ponovim mnogi ne znaju da je ovaj osuđeni I presuđeni ratni zločinac, za ratne zločine u vojvodini gdje rata nije ni bilo,postavlja se pitanje kakav je tek bio zločinac u BiH kada je vozao auto sa lobanjom ubijenog Bošnjaka Muslimana na haubi I od auta??!! ka Ljiljan <<BRAVO LJILJANE SVAKA TI ČAST ISTINOM RASTURAŠ OVE ĐIKANE A ŠTA BI TEK BILO DA LAŽEŠ 5 % KAO ONI?!!!! ka BiH <<PA KAD TE NEĆE DRUGI DA FALE ZA KOMENTARE ONDA ĆEŠ TI SAM SEBE HVALIT BRAVO ka Ljiljan i BiH smo jedno<<

Prvo uklonite

siledziju NASERA ORICA mudzahedina ubicu

/ Najnovije