Majka i sestre Alise Mutap pisale Ifetu Feragetu: "Degutantno je ovo..."

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ja

Degutantno je gospođo majko kako vi odgajate svoje kćeri. Jedna vam se prostituira, učestvuju u ubistvu i prikrivanju ubistva mladića, očekuje porod u zatvoru. Za druge dvije će biti vremena za skandale, ne mogu biti bolje od ove prve. Sram vas bilo gospođo majko, vi nemate nikakva prava da se oglašavate u javnosti...

E1255

Znao sam da će jutros opet biti tekst o porodicama Mutap-Memić .Svakodnevno bombardovanje i zaluđivanje čitalaca i ispiranje mozga. Svi mi imamo svojih problema i svako ima neke slične priče . Očekujemo u toku dana barem još dva-tri naslova o ovom slučaju. U slijedećem nastavku slijede odgovori prozvanih i ne prozvanih. Epizoda 1256.

Lafo Mamone

Istina je voda duboka... i mutna.

Barbarela

Degutantno je gospođo majko kako vi odgajate svoje kćeri. Jedna vam se prostituira, učestvuju u ubistvu i prikrivanju ubistva mladića, očekuje porod u zatvoru. Za druge dvije će biti vremena za skandale, ne mogu biti bolje od ove prve. Sram vas bilo gospođo majko, vi nemate nikakva prava da se oglašavate u javnosti... ka Ja A sto se to tebe tice? Otkud ti pravo da vrijedjas ljude iz cista mira? Imas li ti majku pa da je vrijedjamo sa 'sram vas bilo gospodjo majko' sto ste rodili idiota? Majka je Majka. I lavica i vucica ce se boriti sa svoje mlade po cijenu zivota.

lol

joj nepismenosti, ne moze se citat

NN

Kad Muriz kaze kako ce povesti revoluciju nikome nista , a kad Alisina porodica pomene proteste feragetu mozak automatski prokuha !

Boom

Evo oglašavanja naših takozvanih patriota kojim je stalo do do Bosanaca, auuu lafine

Ja

Degutantno je gospođo majko kako vi odgajate svoje kćeri. Jedna vam se prostituira, učestvuju u ubistvu i prikrivanju ubistva mladića, očekuje porod u zatvoru. Za druge dvije će biti vremena za skandale, ne mogu biti bolje od ove prve. Sram vas bilo gospođo majko, vi nemate nikakva prava da se oglašavate u javnosti... ka Ja A sto se to tebe tice? Otkud ti pravo da vrijedjas ljude iz cista mira? Imas li ti majku pa da je vrijedjamo sa 'sram vas bilo gospodjo majko' sto ste rodili idiota? Majka je Majka. I lavica i vucica ce se boriti sa svoje mlade po cijenu zivota. ka Barbarela<< To je potpuno pogrešan stav. Ako dijete griješi treba da snosi posljedice a ne da njihovi roditelji to sakrivaju kao što je u modernom roditeljstvu slučaj. Nisam ja gospođi majci kriv što nije znala odgojiti djecu i što je odgojila prostitutku...

071

Degutantno je što je prošlo pet godina od ubistva Dženana Memića. Također je degutantno što je toliki broj stranačkih i korumpiranih ljudi u institucijama koje mi, građani, plaćamo učestvovalo u zataškavanju ubistva i pomaganju počiniocima nakon učinjenog krivičnog djela. Normalno je da majka brani svoje dijete, i da je najgore na svijetu, ali nije degutantno da se odgovara pred zakonom za počinjena krivična djela. Zato je sigurno degutantno tražiti od advokata porodice žrtve da "otkrije" ko je ubica, jer to je posao institucija. Koje svo vrijeme ubicu štite. Samo javni pritisak je i pokrenuo ovaj slučaj sa mrtve tačke. A SDA se ne može politički okoristiti ovim slučajem u predizbornoj kampanji jer je učestvovala u prikrivanju ubistva. Bože moj.

@ja

>>>>>> To je potpuno pogrešan stav. Ako dijete griješi treba da snosi posljedice a ne da njihovi roditelji to sakrivaju kao što je u modernom roditeljstvu slučaj. Nisam ja gospođi majci kriv što nije znala odgojiti djecu i što je odgojila prostitutku... ka Ja << I ja bih bila da me neko hoce.

G.

Majka neće prestati voljeti svoje dijete ma kakvo zlodjelo to dijete uradilo i to je normalno, ali je degutantno opravdavati dijetov zločin i skrivati ga. To je pogrešno roditeljstvo.

Bitches

Dobiće porodica Memić pravdu, dok će i vas i vašu stići, no sikiriki. Stiže vas polako, a? Isjetite joj toplinu, ali to je samo uvod. Najgore tek dolazi. Dok je kuja ćutala godinama, šprdala se, otac i sestra su se borili sa onim što imaju. A imaju uz sebe sav obespravljeni narod ove zemlje, mogu vam reći puno nas je. Jel spavate u štiklama kujetine?

Boom

Ustvari mnoga su djeca imali dobro školovanje vaspitanje ljubav ali skrenu sa puta radi lošeg društva i zadesi ih ovakve gluposti a dobar roditelj će pomoć da djete prihvati kaznu i posljedice a i normalno da će pomoć djeci ne sa sakrivanjem i mitom kao u ovo slučajem nego sa ljubavlju i drugim stvarima.

Majka

Majko Mutap, jesi li se ikad zapitala kako je majci Memić koja je izgubila svoga sina a Vaša kćerka sve gledala i zna i šuti. Jesi li se ikad prije javno oglasila da kažeš istinu i završi patnja majke Memić

Voda

Misevi cvile kad su uhvaceni. Abd sto prije da se ovo zavrsi i kriminalci zavrse u zatvoru gdje im je i mjesto. Porodica Memic i rahmetli Dzenan da napokon nadju smiraj.

Manja

Niste vi žene kako ste naveli u potpisu nego rekla bih osobe za koje zakon ne treba da važi. Vaše obiteljsko iskustvo i muškog i ženskog dijela je jako bogato u ovakvim tragičnin okolnostima. Nažalost nije Memić familija jedina koja je izgubila sina tragično i pod sumnjivim okolnostima zbog žena obitelji Mutap.

Anela

Postovani ne poznajem ni jedne ni druge .Slučaj pratim od samoga početka.Sto se tiče porodice Mutap jasno je da stite Alisu.Svako bi zastitio svoje dijete ,al ono sto mi para misli i mozak zasto ako je Alisa pretucena i najdena krvava zasto se nisu borili Mutap porodice da nade pocinioca il pocinioce.Sve i da se Alisa ne sjeca zasto zasto nisu stali na noge i pomogli da se kazne oni koji su nanjeli povrede oboma.Da Li je nesreča il ubistvo zločin je .Sumnjam da se Alisa nikad Nikom nije pozalila na prijetne čisto sumnjam i zanimljivo da obje porodice i Mutap i Memic nisu skupa na istoj strani kako čudno.Samo ako Alisa zna a trpi ja bi rekla taman da je ne zn ti ja ko .Biti Trudna u zatvou hmm

iz mase

Degutantno je doživjeti napad i imati povrede a nakon par mjeseci se udati i nastaviti živjeti normalno. Ni jednog trenutka Alisa nije pokazala žaljenje. I starijoj sestri Aldijani je momak ubijen 2007. godine. Izgleda samo Mutavi imaju pravo da nastave živote a da ljude oko njih ubijaju. I još imaju obraza da komentarišu i pišu saopštenja.

Ka Boom

poznati idiot

/ Najnovije