Mahir Očuz o borbi s opakom multipla sklerozom

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zeitgeist

Jedno je liječenje, a nešto sasvim drugo dilanje ulja, čim se ovaj čovjek bavio. Cijene od 200-300 eura za 10 ml su više nego bezobrazne. Marihuana je biljka koju je jednostavno uzgojiti jer raste kao korov.i postupak pravljenja ulja je isto tako prilično jednostavan. Pogledati recept od Ricka Simpsona, čovjeka koji ga je pravio i njim sebi izliječio kancer, te ga kasnije dijelio besplatno. Stop bogaćenju preko leđa teško bolesnih i očajnih ljudi.

Sloboda izbora

Multipla skleroza Don - čovek u svojim srednjim 30-tim, imao je M.S. oko 10 godina. Prošao je kroz čitav gambit medicinskih službi kako bi pomogao svom stanju, ali bez uspeha. Don je oduvek bio veoma aktivan čovek i bio je vezan na početku života za štaku, a mnogo puta - za bolnički krevet, bio je njegov najteži teret. U februaru ove godine, počeo sam da radim sa njim posle neke obuke o prirodnom lečenju, što je uključivalo i knjigu doktora Kristofera „Neizlečivi“ („Incurables“). Don i ja smo izabrali modifikovani program koji je opisan u knjizi. Dvaput nedeljno je tretiran tinkturom „Uva i nerva“ (Ear&Nerve Combination), utrljava se u kičmu i vrat, refleksnu masažu stopala, masažu dubokog tela i meridijansku masažu (meridian stroking - akrupresura). Svakodnevno je radio klizme od češnjaka i klizme od mačje metvice (lat.Nepeta), masažu suvom četkom, a noću je zakopao uši s uljem češnjaka i kombinacijom „Uha i nerva“. Svakodnevno je uzimao takođe „Kombinaciju sa crvenom detelinom“ i EZ herb kombinaciju (šta znači skraćenica ne zna se, možda «Nervine combination» «Relax-Eze»*). Njegova ishrana sastojala se od demineralizovane vode, povećane količine svežeg voća i povrća i celih zrna (žitarica). Izbegavao je rafinisane proizvode i one koji su imali hemijske aditive. Don sada hoda bez štaka. On može sam stajati, što je ranije bilo nemoguće. On oseća kako se razvijaju mišići butina, zadnjice i, na njegovo čuđenje, on ima snage da uradi mnoge stvari. I to je samo početak, nakon samo četiri meseca lečenja. Puno hvala tim istraživačima koji su obavili ogroman posao na polju prirodnog isceljenja. Zahvaljujući njima, ova priča o uspehu je postala moguća. - Carol Heineman, Port Clinton, Ohio (Preuzeto iz Cayenne Part I Newsletter).

/ Najnovije