Kojim potezom ili izjavom je Sanja Vulić izgubila toliki broj glasova?

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Dodik polako ali sigurno grubi vlast,jedan od razloga je logistika koju mu cine ovakva prodana bijeda,ona je slucajno rodjena,"rupaheta"bez identiteta,na sve vise lici nego na zensko.

Jole

Neznam cime ova zasluzuje medijski prostor uopste...gabor obicni

Željo

Bošnjaci u komentarima "kulturni" i pokazuju , po običaju, svoj kućni odgoj, i želju za suživotom sa Srbima. Pa se čudite što se Hrvati i Srbi opiru tom i takvom suživotu!

Veteran64

https://hr.wikipedia.org/wiki/Psihoza. Da vam skratim muku sa čitanjem: "Psihoza je psihički poremećaj kod kojeg je prvotni simptom otuđenje pacijenta od realnosti. Ogledaju se u poremećenom kontaktu ili čak prekidu kontakta sa stvarnošću, dubokim poremećajima opažanja, emocija, mišljenja i ponašanja. Psihotičnoj osobi često nedostaje uvid u vlastitu bolest, pa zbog toga bolesnik vjeruje da nije on bitno poremećen, već njegova okolina." Mada ja i dalje mislim da ste samo beskrajno bezobrazni i pokvareni.

/ Najnovije