Kojim potezom ili izjavom je Sanja Vulić izgubila toliki broj glasova?

4
Radiosarajevo.ba
Kojim potezom ili izjavom je Sanja Vulić izgubila toliki broj glasova?
FOTO: Facebook / Sanja Vulić

Saša Magazinović (SDP) komentirao je na Facebooku izborni rezultat koji je njegova kolegica iz Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Sanje Vulić (SNSD) postigla na lokalnim izborim u Doboju. 

"Kolegica Sanja Vulic, kao nositeljica liste SNSD u Doboju, na ponovljenim izborima dobila 17.302 licna glasa MANJE nego na poništenim izborima od prije par mjeseci", naveo je Magzinović, precizirajući da se radi o padu sa 22.114  na 4.782 glasova. 

"Pitam se, kojim potezom ili izjavom je izgubila toliki broj glasova za kratko vrijeme?", naveo je Magazinović. 

Aludirajući na njene stavove u klupama Držabnog parlamenta, neki su u komentarima konstatairali da je krivo "političko Sarajevo", dok su se drugi pitali "hoće li dotična ući u Vijeće da više ne slušamo njene gluposti u Državnom parlamentu, koji jednostavno kao najviše zakonodavno tijelo nije mjesto njenom cirkusanju?". 

Ona je, podsjetimo, poznata po izjavama: "Milorad Dodik za mene ne da je Tito, on je za mene Bog", "Ja vama nisam kriva što ste vi novinar i što ste možda nezadovoljni svojom platom. Ja sam birala svoj poziv. Ja sam poslanik. Zakon je definisao toliku platu. Ja da sam željela manju platu, ja bih se bavila nečim drugim"...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije