Lovac iz BiH upucao vuka - vođu čopora, vučicu i mladog vuka

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Grunf

Seljačina

Nije bolest sve što boli

Nema bolesnije sorte od lovaca koji ubijaju iz zabave. Mrs krvoloci

Bolje

..da si samog sebe upucao..

JA1

Stetocina ubio zivotinje bez veze iz zabave.Trebalo bi ispitati cime je upucao jadne zivotinje, vjerovatno nosi kalasnjikov u lov. Nije mogao stoci da ubije tri vuka iz puske koja ima dvije sacme.Kretencina

robot

Idiot!

Ilegalac

Prijavljuj stoku! Uzimaj oružje, naplaćuj kaznu, šalji ga u zatvor!

Lov

Jel kod vas u federaciji nema lovaca?! Ako ima, probajte da ih ukinete!

dfdf

psihicki bolesnicar ubija zivotinje i jos se tim ponosi. u evropi vukovi su zasticena vrsta!

Sasa

Laze jad pobio ih iz zezancije, tuga. Vise taj vuk vrijedi nego sto ce.mu familija ikad njegova vrijediti

Zalosno

Kakvu stetu vuk pravi? Ubio zivotinje u njihovom stanistu. Eto ti u brvnari ne pravis stetu. Ako vuk napadne domacu zivotinju valjda ima odsteta ako je zivotinja legalna i nije prosvercana.

Mex

Pustite ovog kera da mi pucamo na njega smeće ljudsko

Hugo

Pustite ovog kera da mi pucamo na njega smeće ljudsko ka Mex Pa da se poistovijetimo sa gorim od njega. Sve moze bez sile. Oduzeti dozvolu, oduzeti oruzje i cesto ga provjeravati, kazniti ga visokom novcanom kaznom i natjerati ga da nosi hranu za sumske zivotinje kad padne snijeg, i jos mnogo toga.

/ Najnovije