Lokalni izbori 2024 | Eldar Čomor: Zajedno možemo stvoriti bolju budućnost, imamo konkretne projekte

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

OD SAD SAMO SDA!!!

Nikad vise glas Trojki i slicnim *** izdrkotinama!VEC SMO SVI POCELI FADILA I BAKIRA OD GLINE PRAVITI!!!

Tesko ce biti zamjeniti Hamdu

al momku sve najbolje

NISI TI NIKAD DRUGAČIJE SVAKAKO

Nikad vise glas Trojki i slicnim *** izdrkotinama!VEC SMO SVI POCELI FADILA I BAKIRA OD GLINE PRAVITI!!! ka OD SAD SAMO SDA!!! _Sebijin smetljaru polupismeni krezavi.

E vidi Elde

Platio RadioSa da ga reklamiraju. A kad smo bili mali, u osnovnoj, učiteljica obriše tablu a Elda obriše sve iz teke što je napisao. I evo ga sad, bogami prosperiro! I on bi da bude NEŠTO! Ha ya!

Dar

Još kad je bio mali, bio na jaslama!

/ Najnovije