Lokalni izbori 2024 | Benjamina Karić: Naš prioritet će biti očišćena i uređena općina

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Istina

Da nije rata bilo ova kljukusa bi isla u Vladimir Nazor skolu.

Robot

Hoces li nabaciti i koji tenk ili pak kic led turisticku atrakciju

Guest

Zena je gradonacelnica grada Sarajeva, glavnog grada BiH. Domet vas dvojice debila je da se.rete po komentarima.

***

***

***

***

***

***

u pravu si 100posto

počnimo je čistiti OD TEBE !

Gost

Nema se koga izabrati. A, gradonačelnica bi konacno trebalo da se pocne baviti svojom strukom, a ne politikom. Od gradonačelnice do načelnice općine je pad, nije uspon. Dakle, samo neka ostane u politici. Očigledno se politika isplati, mnogo više od nauke. Od nje je gori izbor samo Koldžo, koji je skoro pa penziju dočekao kao načelnik Novog Sarajeva, a sad je i dres promijenio ne bi li to ponovo postao. Žalosno sve skupa.

Pitam za jarana

Sta je sa stanom sto je kupila?

Toliko

su je fotošopirali na plakatima da sama sebe ne može prepoznati

Opet Vilsonovo ?!?!

Necu glasati za tebe !!!!

***

***

Sam

A sta je sa utajom poreza na stan koji si kupila u titovoj. Ni stanari ne znaju ko je finasirao lift, krov si zamjenila, fasadu, ali od nasih para. Fiktivno si promjenila adresu da se mozes kandidovati. Uplatila si Avazu nesto manje od 6000 KM, da bi se dva dana nakon toga pojavila u njihovom podcastu. Isplatila si Denijalu Hadzovicu 5000 KM, da vise ne pise nista sa kritikom prema tebi. Sve dokazano, sve od nasih para. Populista si veliki, bas veliki.

Sam

Nema se koga izabrati. A, gradonačelnica bi konacno trebalo da se pocne baviti svojom strukom, a ne politikom. Od gradonačelnice do načelnice općine je pad, nije uspon. Dakle, samo neka ostane u politici. Očigledno se politika isplati, mnogo više od nauke. Od nje je gori izbor samo Koldžo, koji je skoro pa penziju dočekao kao načelnik Novog Sarajeva, a sad je i dres promijenio ne bi li to ponovo postao. Žalosno sve skupa. ka Gost ZABORAVLJAS DA JE U OPCINI VECI BUDZET. TO JE GLAVNI RAZLOG ZA KANDIDATURU.

Petosoban kod vjecne

Ova je primjer svega sto ne valja u BiH društvu. Kad niko ko imalo drzi do sebe nije htio da bude gradonačelnik nakon debakla sa Bogićem njoj je to bila prilika kao da je dobila na lutriji. Pa je kupila stan u centru a kandiduje se fiktivno u drugoj opstini. U medjuvremenu pljuje po Skali, pravi karikaturalne spomenike, djeli baklave. Najgori populizam moguci

***

***

Robot

Zena je gradonacelnica grada Sarajeva, glavnog grada BiH. Domet vas dvojice debila je da se.rete po komentarima. ka Guest i Braco gumena glava je dobio 6. aprilsku nagradu...

FGRiada

Bolje ti je Benjamina da se okaneš općine Novo Sarajevo, nećeš vala, nema sile, vi ste kao stranka propali, samo pošteno, idemo hrabro itd itd. Možeš možda u Čapljinu ili Grude, sredit će ti Njiva Neka sa Draganće gazdom. Na šta je spao SDP da ga ovi predstavljaju, nikada više glas nećete dobiti.

Stize kazna

sugradjani, ne glasajte za ovu osobu, dzaba skola, ostala je papanka

/ Najnovije