Logoraši reagirali na sramne izjave Marića i Antonijevića: Moralni sunovrat

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dva od mnogih etnički motiviranih umorstava

Najpoznatija (povijesna) umorstva političkih predstavnika Hrvatske u smederevskom pašaluku:1949-e Andrije Hebranga (KPJ), 1928-e Stjepana Radića (HSS). Napomena: Andrija Hebrang je bio mješanac katolika i jevreja te je u tom smislu bio ujedno i žrtva dvostruke beogradske mržnje prema jevrejima i katolicima.

Neka od sabranih djela beogradskih huliganskih tariguzista

Javna je tajna da se praktični magisterij na beogradskom fakultetu političkih nauka polaže umorstvima jevreja, katolika i onih pravoslavaca koji nisu tariguzisti. Tako je bilo i 1941-e, ali i 1914-e.

Napomena

David Dragičević i Andrija Hebrang su na sličan način i likvidirani (batinanjem do smrti) bez upotrebe metaka i bombi kako Tariguzija (tzv.srbija) nebi bila kompromitirana kao antisemitska tvorevina.

Podsjetnik 1/2

Genocidne radnje knjaževačkih huligana nad komšijama bugarske nacionalnosti u naseobini Habov 1947-e.

Podsjetnik 2/2

Pokolji susjeda rumunske nacionalnosti koje su obavljali negotinski zločinci 1919-e.

Jes

Upravo vidimo na ovom portalu tipične islamske ustaše, koji bi i danas klali Srbe i sve srpsko da nije Republike Srpske, koja je i nastala zbog toga da se više ne ponove Jasenovci i Jadovna. I zbog toga su Muslimani i Hrvati ogorčeni, jer nisu uspjeli u svojoj namjeri da nastave gdje su im stali preci na strani fašizma!

MDMMD

David Dragičević i Andrija Hebrang su na sličan način i likvidirani (batinanjem do smrti) bez upotrebe metaka i bombi kako Tariguzija (tzv.srbija) nebi bila kompromitirana kao antisemitska tvorevina. ka Napomena E jesi pametan i zanimljiv, da covjek povrati. Jadan si ti u toj svojoj septickoj jami. Pisati o ubistvima od strane Srba, a ne priznavati zlocine nad njima, moze samo osoba bez identiteta koja se priklanja ustasama i islamskim teroristima. I dedo ti bio kod katolika, jer nema identitet. Cast svim normalnim i pametnim, kulturnim muslimanima. Vi ste doslje, sirovine.

?

Upravo vidimo na ovom portalu tipične islamske ustaše, koji bi i danas klali Srbe i sve srpsko da nije Republike Srpske, koja je i nastala zbog toga da se više ne ponove Jasenovci i Jadovna. I zbog toga su Muslimani i Hrvati ogorčeni, jer nisu uspjeli u svojoj namjeri da nastave gdje su im stali preci na strani fašizma! ka Jes Koga briga za srpsko hrvatski nacionalisticki pederluk. Ko je ubio bracu Radic? Muslici?

Nisam@Robot

Film "Dara" napravljen je po licnom naredjenju gospodina STO ZA JEDNOG iz samo jednog razloga:a je da bi se umanjila priča o Srebrenici a i da se vidi sta je (NDH) danasnja Hvatska uradila njima, ima to i Ljubomore predpostavljam. Film je uradjen na brzinu i preko koljena, sa amateskim glumcima, cijeli film obiluje strasnim scenama sa puno krvi kao iz nekog jeftinog Horora. Zao mi je je tema tog zlocina (Genocida) iz Jasenovca nekako ofilmljena u nekom osrednjem Filmu. Mislim da Srbija ima jako mnogo odlicnih rezisera kao i glumaca sposobnih da naprave jedan Ozbiljan Vrhunski film na ovu temu. Ja licno film sa gledao i mislim da nije los ali mogao je biti Mnogo, Mnogo bolji. Peace.!!

Koel

Ove srbe treba istrijebiti hitler je bio na dobrom putu da se rijesi tog nepopravljivog naroda nema tu popravke

LEONE

Ove srbe treba istrijebiti hitler je bio na dobrom putu da se rijesi tog nepopravljivog naroda nema tu popravke ka Koel A ostaviti, pogotovo u Bosni, sve isilovce i potencijalne koljace islamske teroriste koji se u Federaciji ubise od nekakvih bliskoistocnih obicaja, garderobe, arapskih rijeci, a sve do rata ih bilo stid, pa cutali. I krili imena, te Beba, te Cuca, te Braco, te Lina, itd, itd. Fuuuuj

Bosanac 100%

MARICU DABOGDA TI SE DOGODILO TEBI TVOJIM NAJDRAZIM ONO STO SE DOGODILO BOSNJACIMA U RATU 92-95 PA NEMORA SE TO ZVATI GENOCID .

Blue

@Leone ti sa svojim pilećim mozgom,misliš da je ok što jedna strana radi ali nije ok ako druga isto radi?!?! Pa za nadati se da ćeš ..nekada...evolvirati i shvatiti da nije ok o bilo kome da se radi. A ove dvije budaletine ...to su psihički slučajevi , ne bi se trebalo uopšte pridavati pažnje jer sa ludim i budalom ne možeš izać na kraj. Ko gostuje kod Marića zna se,a isti je i profil ljudi koji gledaju tu trećerazrednu(ako i to) tv.

Pih

Jadne glupe bošnje!!! Pa vi niste dostojni da izgovorite ime gospodina Marića! To je vrhunski intelektualac, kao u njegovi gosti u emisiji. Vi, u vašoj islamiziranoj kasabi nemate ni jednog takvog čovjeka!

Habuhabuhabu

Jadne glupe bošnje!!! Pa vi niste dostojni da izgovorite ime gospodina Marića! To je vrhunski intelektualac, kao u njegovi gosti u emisiji. Vi, u vašoj islamiziranoj kasabi nemate ni jednog takvog čovjeka! ka Pih tebe ipak vise zanima kasaba dok si u nju uvukao nos

Lilith

@Pih ahahahabahahahahaaahah sreća i nešto pozitivno pa nemamo ahahaaha nadam se da si kod njega i drži nos gdje mu je mjesto

Gost

U BiH postoje tri udruge logoraša. Ova navedena okuplja Bošnjake.

Koeg

Javna tajna je da se praktični magisterij na beogradskom fakultetu političkih nauka polaže umorstvima jevreja, katolika, muslimana, ostalih i onih pravoslavaca koji nisu tariguzisti. Tako je bilo i 1939-e, ali i 1914-e.

/ Najnovije