Logoraš iz Mostara: Milanović ismijava žrtve i sipa nam so na rane

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mirko S. Kojotovski

Ma što se uopšte uzbuđujete i obračate pažnju šta Milanović tamo u lijepoj njihovoj radi. I sami građani Hrvatske su iznenađeni njegovom naglom progresivnom ,,bolesnom stanju''. Samo neka mu je daleko kuća od naše.

Milanović-Govno od čovjeka!

.

Ralle

Bravoo predsjedniče..svaka čast..

Rus-mir

"Logoraš" je preživio, ali nisu oni u Grabovici, Križančevu selu, Bugojnu, Zenici itd.

Šnjokijeva

dnevna doza antidepresiva

071

Milanovića treba pustiti da sam izgori. Kao da je bitno šta priča plesačica na štangi koja se dodvorava glasačima kojima je civilizacija naučna fantastika. Baji ga, uzmeš ruske pare u kampanji i onda moraš da cupkaš kako ti baja kaže. Samo su mi šega te države u kojima Rusi kupe pet političara koji direktno rade protiv interesa vlastite države, i država ništa. Vjerovatno tu ni nema države.

Dudek Krivousti Njofra

Tako je to kad SKUTORIJA vlada Rvackom

,,.istina..,

"Logoraš" je preživio, ali nisu oni u Grabovici, Križančevu selu, Bugojnu, Zenici itd. ka Rus-mir nije prezivilo ni onih 300 civila u prozoru,od kojih je 50 djece.nije prezivilo ni onih 150 civila u vakufu od kojih 30 djece itd.

......

Jedino su muslimani žrtve u BiH a nikad nisu nikakve zločine radili iako ih je mnogo nepravedno osuđeno za zločine nad Hrvatima..

Oooo

Što, pa vi ste braća po ustaštvu!

Ivo

Otkud tebe Batlace da ti komentiras govno jedno pisi o ubicama seferovicu dudakovicu mahmuljinu i drugim ubicama Hrvata

Plavi

NIJE Heliodrom, nego helidrom...pravopis je gadna stvar. P.s. PPN Ludvig Pavlović je osnovao čovjek imena Nijaz Batlak, zvani Daidža, tek toliko za vašu informaciju.

Ljigavi

Kakvi ste vi licemjeri, sve se Milanoviću zamjera, a vi Cikotića stavili na mjesto ministra sigurnosti, čije sigurnosti.

/ Najnovije