Ljubić: BiH je zemlja pod skrbništvom, Konaković oštro odgovorio

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Dino ne vidi ili namjerno ne govori istinu. Ovdje nižerangirani diplomati iz stranih ambasada imaju veću moć nego Predsjedništvo "države". Kakva suverenost i nezavisnost?

Covic je konjusina..

Lijepe riječi su ukras!

Ljiljan

Samo odjebat te krivouste podmukle nakarade,neka se brinu o sebi najbjednijoj članici eu!

Guest

Guest To vam je sve maslo Zutog. Da bi mu Sebi ja obnasala funkciju direktorice dao je sve sto bi pozelio ortodoksni lopov i vi opet zaokruzujte za 20 dkg kafe mazohisti.

Guest

Guest Da je klempo valjao ne bi ga Ortopedija sutnula kad je htio da se vrati na posao poslije rata.

pošteno

U Zagreb i tamo plačite. Svakako vas je vascijeli svijet prokužio kao agresore suđene i presuđene za udruženi zločinački poduhvat protiv Bošnjaka. Sada vam ostaje samo da trpite, mislim na UZP fašiste, a ne na normalne susjede.

MrziteljPDA

Eto da i to doživim! Da moram reći: Dino svaka čast! Poslije izbora povali ove crvene i vrati se u svoje prirodno okruženje. A Nermin i razne Forte,Kojovići neka paradiraju. Neka povedu i onog Sladića jer on će kao što čujem biti glavni na paradi

MIKI

Dino ne vidi ili namjerno ne govori istinu. Ovdje nižerangirani diplomati iz stranih ambasada imaju veću moć nego Predsjedništvo "države". Kakva suverenost i nezavisnost? ka Gost DINO JE GLUP STA SE KURCI NEMA ZASTUPNIKA NI U FEDERACIJI NI U PARLAMANTU BIH

Realno

Sve dok bosnje ne shvate da nema tog izgovora i opravdanja da hrvatima i dalje biraju predstavnike, nece biti ni bih i tacka. Slijedi joj raspad kao i yugi i tu ni bog ne pomaze.

BBB

Bravo Konakoviću ! Brk u brk !

Re Realno

Željko Komšić je Hrvat čiji je jedini grijeh što nije u HDZ-u. Ko je i na kakav način odredio da je samo član HDZ-a Hrvat !

Gost

Željko Komšić nije Hrvat to je valjda poznato svima.

Habuhabuhabu

Priča o skrbništvu onaj koji čitav život živi od toga. Ja bih najviše volio da Čović proglasi treći entitet da se ovakvi vrate duhanu, zemljoradnji isvojim selima. Samo kad vidim koliko je Škutora došlo u grad da živi od silnih administracija. Svi marš kući kad vam Čović ukine plate i budžete.

Nadimak...

Dino ne vidi ili namjerno ne govori istinu. Ovdje nižerangirani diplomati iz stranih ambasada imaju veću moć nego Predsjedništvo "države". Kakva suverenost i nezavisnost? ka Gost Treba se zapitati zašto je možebitno tako? Najveću zaslugu tome donose politike iz RS-a i HDZ-a pa tek onda SDA.

Tomo

Sta je sa bisnjacima u hrvatskoj? Zasto se njima ne daju prava? Gazite ih svakodnevno. Ne mogu se ni zaposliti u drzavnim firmama, a da ne kazem za neke vece funkcije da imaju.

Tatar

Lažeš ti Konakovicu.nije ona suverena.Ada jest ni ti ni takvi ko ti ne biste tu bili i godinama mlatilo praznu slamu.

Mirza Tvica

Sve je to orkestrirano iz Moskve. Milanović, Dodik i Čović su prve violine tog orkestra, Vučić je na udarkaljama, on daje ritam.

Bosanac

Sve je to orkestrirano iz Moskve. Milanović, Dodik i Čović su prve violine tog orkestra, Vučić je na udarkaljama, on daje ritam. ka Mirza Tvica prve kurvice putkove su ova trojica

Stid

Jeli imalo vas sramota hrvata sta radite I prica te ima te li imalo karaktera I ovo malo casni hrvata osramoti ste za licni interes Hrvatska vodi svaciju brigu a svoje probleme zaboravila sram vas bilo Covicu samo izabrani I nametnuti ti prestavljas samo sebe

@re realno

Željko Komšić je Hrvat čiji je jedini grijeh što nije u HDZ-u. Ko je i na kakav način odredio da je samo član HDZ-a Hrvat Tipicna bosnjacka zamjena teza koja nema veze sa logikom. Ne mora komsic biti u hdzu da bi bio legitimni hrvat vec ga moraju izabrati hrvati kao svog predstavnika a ne bosnjaci. Ako je neko izabran vecinskim bosnjackim glasovima onda ne moze biti hrvatski predstavnik, moze biti samo bosnjacki. Da li bi vi bosnjaci priznali kao svog predstavnika onog koji je izabran vecinom srpskih i hrvatskih glasova, a ne vecinom bosnjackih? Naravno da ne bi tako da se nemoj praviti blesav.

@bosanac

Jarane, ti ili si glup ili si dobro bezobrazan kada to pitas. Sve dok vi mislite da imate pravo drugog konstitutivnom narodu birati predstavnike, znaci da su hrvati ugrozeni. Mogu li hrvatima vama birati predstavnike, ne mogu i ne treba da biraju, to ti odgovara, a da vi njima birate, e to moze. E u tome je citav problem i ne pravi se vise blesav. Samo se vi bosnje lazno izjasnjavate kao srbi i hrvati ne bi li popunili srpski i hrvatski klub i time glumili multietnicnost, sto se najbolje vidi u sarajevu, gorazdu i bihacu. Gdje si vidio da se srbi i hrvati lazno izjasnjavaju kao bosnjaci, samo da im uzurpirali pozicije? Navedi konkretna imena, a ja cu tebi navesti imena bosnjaka koji se lazno predstavljaju kao hrvati.

/ Najnovije