Ljekarska komora KS o validnosti edukacije dr. Izetbegović: Kao gladni vukovi...

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lgg

Malo je reci "gladni vukovi".

Prijavljujem se

Mediji samo rade u službi svojih političkih mentora i finansijera. Krivci za ovakav linč su i sami u SDA stranci koja nije reagovala na vrijeme kada se na jednoj televiziji godinama svakodnevno vodila privatna diskreditacija gospođe Izetbegović čini mi se Vox populi.

Fali joj deset (10) ispita!!

.

vb

Sve bi se velikim dijelom smirilo kada bi ovu ženu skinuli s ove funkcije i sa svih drugih funkcija. Narod mrzi Izetbegoviće. i to je činjenica. Oni nemaju ni osjećaj ni brigu za to. Porodica koja je nanijela toliko zla ljudima u ovoj zemlji treba jednostavno da siđe s političke scene. Njena kompetentnost ovdj enije uopšte važna, iako je, po svemu sudeći, jako upitna i diskutabilna. Ova žena treba otići. I njen usro u papučama. Nema drugog rješenja.

.......

Od svega s....a u Bosni I Hercegovini ovo jeste mozda sitnije. Ali kada mladi medicinski kadar bjezi odavde sto prije moze ,a neki tamo sa vezom mogu sve, gdje smo tu mi?. Gdje ima dima ima i vatre. Ili je ona nedodirljiva.

Pravda za sve

Ma samo je sklonite licemjerni lazovi, neka otvori privatnu bolnicui neka tamo radi sta hoce, tamo ce ici samo oni joj vjeruju i tamo neka zaposlajva koga hoce jer tako to ide u privatnim ustanovama.

Bošnjak

Lj-Lj komora KS se nikad nije oglasila o katastrofalnom stanju u zdrastvenom sistemu/sustavu, tenderima, nedostacima kadra, profesionalnisti, neuvezanosti sistema, kašnjenju, potrebnim korupcijama i štelama z najobičniji pregled. Reformi Zavoda. Osiguranju. Uključivanju privatnih praksi... Ali he zato bitna ordsjednikova predsjednica koja je sama sa njim kumovala da se Bošnjački i bosanskohercegovački čovjek nađe na dnu svih skala/ljestvica. Znaju oni koji nemaju ridbinu i "prijatelja" kakav je tretman na KUCS-u. U penziju (minimalnu) kompletna pistava SDA sa satalitima!

Hu Hu

. ka Fali joj deset (10) ispita!! Tebi fali 100 % mozga.

Nino

Kako se uopće mogla upisati na magisterija osoba, koja je, kako stobi

Bobini

Kako se uopće mogla upisati na magisterij osoba koja je studirala skoro 11 godina. To je kategorija studenata koja faks završava "na zamor", da ih se riješe. U kakvom istraživanju može učestvivati ovakav kapacitet? Kakav autoritet može imati u očima, studenata? U cijenjeni profesore Kurjak, sam je izjavio da to uopće nije njegovo područje, oa jako je mogao biti mentor.

/ Najnovije