Lider SDA: Diplome, pozivi..., morat ćemo uskoro dokazivati i da Izetbegovići postoje

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Kretenu kretenski a kada vi SDA minderaši prozivate ljude zbog diploma onad je to legitimno i OK. Marš gnjido ljudska, imao si obraza da se vakcinišeš.

wea

morat cete jos malo dokazati i da niste izdajnici svog naroda jel sta radite nebi ni cudilo da ste izdajnici

sad ce salva lajanja od Valsek Balege(vb) pod stotinu arznih nadimaka

Predsjednice, za primjera ste i danas bili.To samo DUSMANI ne vide ali MI, OBICNI NAROD ,vidimo!

Hame

Predsjednice, za primjera ste i danas bili.To samo DUSMANI ne vide ali MI, OBICNI NAROD ,vidimo! ka sad ce salva lajanja od Valsek Balege(vb) pod stotinu arznih nadimaka Crkli dabogda zajedno sa Izetbegovićima marvo u ljudksom obliku. Amin!

JA1

Svako je mogao da vidi napetost i vidno laganje dr Izetbegović u intervjuu za N1. Gospođa se crvenila kao paprika i glas podrhtavanje dok govori, očito je da laže

Mostar

Muslimani ne znaju biti drzavotvorna nacija. Ubise BiH idioti

Kmetovska"politika" potjece od Berlinskog kongresa

tada je receno i ZAPISANO, a sto se moze ponovo procitati u MEMORANDUMU SANU-a: Svakog Turcina koji pokusa ujediniti Turke i povesti ih, koji se stavi na njihovo celo-smaknuti!Eh, lahko im je bilo kada su "smaknuli"Mehemda Spahu...lahko im je bilo kad su"smaknuli" Dzemala Bijedica, jer je izvojevao nakon 50 godina ropstva Muslimana Bosnjaka, da nam se barem MUSLIMAN kao nacionalna odrewdnica dozvoli-zato i ejste platio glavom. Isto su zeljeli i sa rahmetli Alijom.-Nije im uspjelo, nisu MOGLI jer je citav svijet gledao u njih.sada se osvjecuju njegovom sinu.Samo IDIOT u Bosnjaka je protiv brata Bosnjaka. Zato botovi,sendvicari trojke-dzaba vam sve-NIKADA BOSNJAK NECE GLASATI VISE za srbe i Kojovice, KONjakovice i Niksice koji se brinu samo za svoju fotelju izuzev Kojovica vojvode koji se bori za Veliku Srbiju i u djelo preovodi MEMORANDUM 2....odradio je Veliku Kladusu, Zepce, Novi TYravnik,l umalo Jajce,odradio je Srebrenicu, Mostar..odradice i sarajevo ako mu se dadne i najmanja sansa....

Itekako

znamo da postojite. Osjetimo po absolutno svemu. Crkli dabogda zajedno sa svojima botovima. Umiremo zbog siromastva, gusimo se zbog loseg zraka, vakcinisemo se ako nam neko udijeli sadaku, srbiju ste vi i vasi odbraniliod presude za genocid itd...itd. mogao bih godinu dana nabrajati.

Pirpa

Mislim da ne postoji omrženiji političar i nazovi lider a toliko omržen od vlastitog naroda kao Bakir Izetbegović. Ne znam ima li on dodira sa stvarnošću ili je okružen snishodljivim osobama koji ga zbog vlastitog interesa tapšu po leđima.

Džasmin

Ustvari prave dijasporske patriote i domoljubi su one koje glasaju za hdz,sad,sds i oni neznaju za ništa drugo.Po njima to su patriote i domoljubi.

Džasmin

I zaboravio sam snds.A ostali su izdajice i dezerteri

Diasporaen gik

skide din mor

Jovane srbine...

Mislim da ne postoji omrženiji političar i nazovi lider a toliko omržen od vlastitog naroda kao Bakir Izetbegović. Ne znam ima li on dodira sa stvarnošću ili je okružen snishodljivim osobama koji ga zbog vlastitog interesa tapšu po leđima. ka Pirpa MOPZDA vi Srbi i ne volite naseg SULTANA ali me cemo ga ako Bog da opet izglasati jer sve sto vi o njemu pricate i pisete, znamo dolazi iz beogradske kuhinje .jer gospodin bakir je bio sa nama u rovu i to zna pola Ilidze.Ali beogardksi botovi su izmislili pricu o "trezoru".NIKADA nije htio d au neter posalje neke stvari koje nebi lijepo zvucale uz imena Konakovica a posebno brace Capmatra ili Arnauta, Imamovica i slicnih "prebjega" vec je sve zelio zadrzati "u 4 kucna zida",kako rade svi ozbiljni politicari.NIKADA nista nije slagao(druga je stvar sto ste vi svojim spinovima, botovanjem pokusali da to izgleda tako alid zaba vam-nema mrlje).Znaci sto ga vi kmetovi vi mrzite i blatite-on je nama drazi:)Zamolio bih kocijase i prostake da repliciraju normalno , bez vulgarnog pominjanja clanova familije

Guest

Guest Najljepsi poklon BiH bi bio da uopste ne postojite ni Izetbegovici ni Gacevici. Upola bi gradjanima bilo lakse svih ovih godina sve jasno kao dan.

Jovan

Mislim da ne postoji omrženiji političar i nazovi lider a toliko omržen od vlastitog naroda kao Bakir Izetbegović. Ne znam ima li on dodira sa stvarnošću ili je okružen snishodljivim osobama koji ga zbog vlastitog interesa tapšu po leđima. ka Pirpa MOPZDA vi Srbi i ne volite naseg SULTANA ali me cemo ga ako Bog da opet izglasati jer sve sto vi o njemu pricate i pisete, znamo dolazi iz beogradske kuhinje .jer gospodin bakir je bio sa nama u rovu i to zna pola Ilidze.Ali beogardksi botovi su izmislili pricu o "trezoru".NIKADA nije htio d au neter posalje neke stvari koje nebi lijepo zvucale uz imena Konakovica a posebno brace Capmatra ili Arnauta, Imamovica i slicnih "prebjega" vec je sve zelio zadrzati "u 4 kucna zida",kako rade svi ozbiljni politicari.NIKADA nista nije slagao(druga je stvar sto ste vi svojim spinovima, botovanjem pokusali da to izgleda tako alid zaba vam-nema mrlje).Znaci sto ga vi kmetovi vi mrzite i blatite-on je nama drazi:)Zamolio bih kocijase i prostake da repliciraju normalno , bez vulgarnog pominjanja clanova familije ka Jovane srbine...<< Jovan ovde, pa Izetebgovići i jesu iz Beograda porijeklom zato i jeste logično da sve dolazi iz njegove matične kuhinje. Srdačan pozdrav, Jovan Beograd

UZP covid

Uskoro ćete vi (SDA, SNSD, HDZ, DF, SBB) morati dokazivati da niste dio Udruzenog zlocinačkog poduhvata protiv stanovništva BiH zbog nenabavke medicinske opreme i vakcina. Đubrad bahata!

nasvasta

Da Bog da da vam dohakaju diplome iz štamparija koje obezvrijediše trud i htijenje ćestitih roditelja i njihove ćestite djece.Uništi školstvo uništićeš i taj narod,a vi to upravo radite za ćiji interes uništavata bosance SDA ASDA SBB sram vas bilo neprijatelji sopstvene države i naroda vas treba na sud zbog toga,ali će vam suditi za laž Pravedni sudija.

On

Kad ce đavo postojite,al et vracate se korjenima.

Džasmin

Živa je istina da je bio u rovu imao je zaduženu pušku tandžaru(M-48) i koliko je četnika rafalom ubijo

Pele

Ne trebas se praviti dalabu sa rodnim listom nego samo pokusaj objasniti stecene nekretnine sa regularnim primanjima i bice sve u redu majstore.A lazno socijaliziranje sa gradjanima ostavi za Asima!

/ Najnovije