Lider SDA: Diplome, pozivi..., morat ćemo uskoro dokazivati i da Izetbegovići postoje

20
Radiosarajevo.ba
Lider SDA: Diplome, pozivi..., morat ćemo uskoro dokazivati i da Izetbegovići postoje
Foto: N. G. / Radiosarajevo.ba / Izetbegović nakon vakcinacije

Predsjednik SDA Bakir Izetbegović vakcinisao se danas u sarajevskoj Zetri, a primio je vakcinu Pfizer.

Prema njegovim riječima, sve je prošlo bezbolno te se nada da neće biti nus pojava.

“Odlučio sam da stanem u red sa građanima, zato što je red da stanem u red. Postojala je mogućnost i VIP ulaza, ali odlučio sam da stanem u red sa građanima”, rekao je Izetbegović novinarima nakon vakcinacije.

Komentirao je i navode da su se njegova sestra i zet vakcinisali preko reda.

“Moja sestra, kao i ja, dobila je poziv. Oni su i stariji od mene, tako da mislim da je regularno. Mnogo toga se ovih dana dovodi u pitanje, diplome, pozivi… Morat ćemo uskoro nositi i rodni list sa sobom da dokažemo da postojimo”, izjavio je Izetbegović.

Podsjećamo, od osam sati u sarajevskoj Zetri nastavljena je vakcinacija starijih građana. Vakcinacija se vrši prema Planu imunizacije Zavoda za javno zdravstvo Kantona Sarajevo.

Jučer je u dvorani Zetra vakcinisano više od 1.400 naših sugrađana, a danas je pozvano 1.600 osoba. Takođe, od danas u Zetri počinje i revakcinacija zdravstvenih radnika u Kantonu Sarajevo.

Iz Ministarstva zdravstva KS i zdravstvenih ustanova zahvaljuju građanima na saradnji i mole ih da nastave sa poštivanjem svih propisanih higijensko-epidemioloških mjera.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (20)

/ Povezano

/ Najnovije