Nova licitacija u SIPA-i: Prodaju vozila već od 2.900 KM

Radiosarajevo.ba
Nova licitacija u SIPA-i: Prodaju vozila već od 2.900 KM
Arhiv / Ilustracija
Nakon što prošli put prodaja ovih vozila nije izvršena uspješno, Državna agencija za istrage i zaštitu (SIPA) objavila je novi oglas za prodaju vozila.

Pet vozila, marki Toyota, Fiat i Renault, predmet su prodaje ove državne agencije, te se u ponudi nalaze vozila čije su cijene u rasponu od 2.900 KM do 5.500 KM.

U oglasu se ističe kako pravo učešća na licitaciji - prodaji vozila imaju sva pravna i fizička lica, koja do određenog roka uplate 10 posto ukupne početne cijene vozila za koje licitiraju. Po završetku licitacije bit će prihvaćena ponuda najboljeg ponuđača, kojem će na kraju biti i prodato vozilo.

Vozila je moguće pogledati na službenom parking prostoru SIPA-e i to 16., 18. i 24. maja u vremenu od 12 do 14 sati, uz prethodnu najavu prodavcu.

Oglas ostaje otvoren sve do 26. maja, kada će biti određeni najpovoljniji ponuđači, a kompletan tekst oglasa možete pročitati na službenoj stranici SIPA-e.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije