Raspisana aukcija: Predsjedništvo BiH prodaje svoja vozila već od 8.800 KM

Radiosarajevo.ba
Raspisana aukcija: Predsjedništvo BiH prodaje svoja vozila već od 8.800 KM
N1 / Ilustracija
Kao i nekolicina javnih ustanova i institucija od početka ove godine, Predsjedništvo Bosne i Hercegovine ovih dana objavilo je Javni poziv za prodaju motornih vozila.

Kroz sistem zatvorenih ponuda Predsjedništvo BiH će prodati tri vozila, a cijene su poprilično pristupačne, budući da najskuplje vozilo košta 38.000 KM, dok je najjeftinije procijenjeno na 8.800 KM.

Sva pravna i fizička lica koja budu željela aplicirati na ovaj Javni poziv, dužni su položiti kauciju u iznosu od 300 KM za svako motorno vozilo, i to na blagajni Predsjedništva BiH. Ponude su dužni dostaviti najkasnije do 15 sati 30. marta, nakon čega će one sve biti razmatrane u Predsjedništvu BiH.

U međuvremenu, ponuđači će moći vozila pogledati 24. marta na parkingu KJKP RAD Vrbanja, te 25. marta na parkingu ispred zgrade Predsjedništva BiH u periodu od 10 do 14 sati.

Najviša cijena će biti kriterij za vrednovanje ponuda, a ukoliko se dogodi slučajno da dođu dvije iste ponude za isto vozilo, prednost će imati ponuđač koji je ranije dostavio svoju ponudu, zaključuje se u Javnom pozivu.

predsjednistvo_oglas_vozila_prtscr.jpg - Raspisana aukcija: Predsjedništvo BiH prodaje vozila već od 8.800 KM

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije