Lendo: "Sud u Strazburu potvrdio ispravnost našeg opredijeljenja za građansku Bosnu i Hercegovinu"

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Balasevic

Ma sigurno se ti zalažeš za to. Ti si prva osoba u safu koja se bori za gradjansku BiH.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

simo

muslići bi da bidnu gradžani!?

33

LENDO TEBI CE SUDIT SE U BIH ZA TVOJA NEDJELA U RATU

bojar

Otkad ste to vi bili za gradjansku drzavu? Vi ste u SDA nacionalna stranka muslimana-Bosnjaka, tako ste se pozicionirali pri osnivanju, tako se reklamirate i danas. Nije dovoljno samo ofarbati slova SDA - jedno zeleno, jedno crveno i jedno plavo da prekonoci postanes gradjanska stranka.

Ts

E tu Ledno ti si i stvorio antigrađansku i držiš je takvu, a kao i svi generali ne kontaš mizeriju licemjerja I blamiranja ili se varam da nemaš kapaciteta za skontati se koliko krivo finiš.

Ludzbunjen

Odkad to naci SDA gradi građansku državu? Koje ludilo?!?

gibon

gore sebilja, dolje lendo!!

Ne pijem dok Paja vozi

*** A meni su zanimljivi ovi iz dijaspore koji ne znaju dobro bosanski jezik. Pa mu neki kreten napiše i ovaj stalno ponavlja

mile

kad muslimani kažu građanska, svi znaju da je to po Alijinom modelu "islamske deklaracije". Znači, ništa od te vaše tzv.građanske. Čim se prije s time pomirite, prije idemo naprijed.

Adi

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije