Lendo poručio Sanji Vlaisavljević: 'Za civilizirani svijet, Kordić je bio i ostao - ratni zločinac!'

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Brko

ISTO KO RASIM DELIC SAKIB MAHMULJINBUZA ZUKA I OSTSLI

Vrijedno pomena

Pored toga, ocito je iskompleksirani debilni manijak. Rijetko ruzan i odvratan covjek.

Isto je

ISTO KO RASIM DELIC SAKIB MAHMULJINBUZA ZUKA I OSTSLI ka Brko Mislio na sebe

NAŠA SANJA JE NOVA KRALJICA BALKANA!

BORI SE PROTIV JANJIČARSKE POTURADI, SVAKA TI ČAST, PAMETNA LJEPOTICE SANJA!!

***

***

&

Svakako je katolika mAnje i manje u BiH Ima ih max 5-6-% Kada su ovako zlobni neka ih nema Bogu hvala AMIN

Mile

Iz bugojna protjerano 16 000 hrvata i 8 000 srba..iz Travnika protjerano 20 000 hrvata, iz Vareša 7 000 hrvata, iz Konjica svi hrvati..Al kažu da to nije protjerivanje, to su hrvati sami otišli, a logori tzv.armije kažu nisu postojali, to su samo bili "humani" zatvori, jer Sejdina armija nije činila nikakav zločin. Nije Sejdo kriv što su hrvati i srbi sami otišli, jer on je primjer kako su hrvati mogli ostati. Da slušaju hanuma muslimansku i biće dobro

Naše žrtve i njihovi zločin(c)i

Po istom ključu odvija se i njihova brižljiva pošteda javnosti od uvida u stvarne razmjere zločina jedne od zaraćenih strana u proteklom ratu. Umjesto da porade na tome da se o ratovima 1990-ih provode sveobuhvatna, ozbiljna i utemeljena istraživanja i da o istraživačkim rezultatima, odnosno o svim žrtvama i o svim mjestima zločina i stradanja ljudi, svi (sa)znaju sve (ili što je moguće više i objektivnije), oni su predvodnici procesa zataškavanja zločina u režiji Armije BiH. Čim izbije bilo kakva politička kriza u zemlji, upravo su promotori „građanske“ ti koji odmah nastoje skrenuti pozornost na ratne teme. Brojni su primjeri takve prakse, ali poslužimo se najsvježijim. Kako se u posljednje vrijeme uzburkavala politička scena tijekom procesa formiranja vlade u Federaciji BiH i sve više izmicala vlast SDA-u i DF-u (koji su najgrlatiji u zazivanju „građanske“), tako smo bili izloženi češćim i sve žešćim medijsko-propagandnim udarima u kojima se strogo selektivno posezalo za temama iz bošnjačko-hrvatskoga rata. Iskorištena je za politički obračun mučna tema logora i zatočeničkih centara i opet smo na djelu imali dvostruke kriterije.

TNT

Pedofila osude za slostavljanje djece pa ga onda poslije zasluzeno odsluzene kazne zaposle u djecije obdaniste ili silovatelja poslije odsluzene kazne prime eda radi fitnes trener samo za zene ... nijo nije rekao da ih poslije kazne treba uklonuti iz zivota ali ( sad govorim o ratnima zlocincima) prema njima se treba ponasati kao i prema onima koji su bili u zatvoru zbog kradje sume !

Sdfa lipsus

Nisi niti nista bolji od njega,ti krades od demobilisanih boraca,boracki dodatak.ti si napravio diskriminaciju među borcima,podrumas bolesni.

Bosanac

Iz bugojna protjerano 16 000 hrvata i 8 000 srba..iz Travnika protjerano 20 000 hrvata, iz Vareša 7 000 hrvata, iz Konjica svi hrvati..Al kažu da to nije protjerivanje, to su hrvati sami otišli, a logori tzv.armije kažu nisu postojali, to su samo bili "humani" zatvori, jer Sejdina armija nije činila nikakav zločin. Nije Sejdo kriv što su hrvati i srbi sami otišli, jer on je primjer kako su hrvati mogli ostati. Da slušaju hanuma muslimansku i biće dobro ka Mile majku ti kuju lazovsku srpsku ti znas dete ti srpsko pedofil porfirije izkaro ko kuju najvecu pedofilski srbi smrdite

A dok za Lenda-blenta, Oric nije ratni zlocinac.

............

BORO

Iz bugojna protjerano 16 000 hrvata i 8 000 srba..iz Travnika protjerano 20 000 hrvata, iz Vareša 7 000 hrvata, iz Konjica svi hrvati..Al kažu da to nije protjerivanje, to su hrvati sami otišli, a logori tzv.armije kažu nisu postojali, to su samo bili "humani" zatvori, jer Sejdina armija nije činila nikakav zločin. Nije Sejdo kriv što su hrvati i srbi sami otišli, jer on je primjer kako su hrvati mogli ostati. Da slušaju hanuma muslimansku i biće dobro ka Mile IDI KOPAJ KREZUBI FASISTO:):)

/ Najnovije