Lendo: Neprihvatljivo je i neumjesno da Plenković osporava presude Evropskog suda za ljudska prava

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ja1

I evo sad ce nam odmah biti bolje zato sto si mu ti reko. Kazu Plenkovic se postidio i reko je da nece vise

Samo stavi tu dvojicu jednog pored drugog

i sve ce ti postat u narednoj sekundi kristalno jasno. Da ne pricam o tome kad otvore usta.... A da ne pricam dalje o tome sto to Plenki moze jos na dva-tri strana jezika isto tako korektno kao i na hrvatskom. Mohoj Lehendo.... znas sta si ti za njega?? GOLOLEZECA AMORFNA MASA!! :)) Ti nemas 5% intelekta kojeg on ima, jesi li ti svjestan toga?? Njega uvazavaju u europskim strukturama, za tebe tamo ne zna niko, niti ce ikada!! Trazi dozvolu prije nego sto Plenkija uopce uzmes ******!

Gost_Radio_Sarajeva

Mnogo toga je neprihvatljivo i neumjesno, počevši od balvana u vlastitom oku.

Lendo

je potpuno upravu, ali BiH je zemlja u kojoj je be poštuju presude Ustavnog suda, Suda BiH, prvo trebamo pomesti u svom dvorištu pa onda krenuti dalje. Jeste li primjetili da nakon presude Sakibu Mahmuljinu, niko od SDA političara ne proziva srpske i hrvatske osuđenike i političare koji ih štite

PANZER

ČUJ OVOG ALIJINOG RATNOG PROFITERA,I ON VAZI POLUPISMENOJ GLASAČKOJ SDFA MAŠINERIJI

sdfa trauma

dovodi do povremene paranoje i trajnog ludila

Ljakse

***

***

***

BRKICA

***

Asker

***

/ Najnovije