"Velika priča" oko Izbornog zakona treba poslužiti stvaranje "trećeg entiteta"

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

dokle

mi vec odavno imamo treci entitet sad se radi na cetvrtom

dokle

mi vec odavno imamo treci entitet sad se radi na cetvrtom

Bosanac

Jel ovo sda promo clanak???

Mostar

Zasto nitko od Bosnjaka me vidi i svoje greske? Budimo realni BiH ima sansu dugotrajno opstati na manje ili vece zadovoljstvo sviju kao federalna drzava sa tri entiteta i drzavnom razinom. Mozemo cak reci po uzoru na SAD.

@mostar

Zasto nitko od Bosnjaka me vidi i svoje greske? Budimo realni BiH ima sansu dugotrajno opstati na manje ili vece zadovoljstvo sviju kao federalna drzava sa tri entiteta i drzavnom razinom. Mozemo cak reci po uzoru na SAD. ka Mostar Koje zadovoljstvo? Porediti BiH sa SAD je morbidno, ali kad to vec radis procitaj malo kolika prava imaju Indijanci u SAD. A ako ti je mrsko da ti objasnim 0,000000 i strpali su ih u rezervate (zar nije tako i kod nas), a oni su jedini autohtoni narod tamo. Jel sad kontas?

Panzer

I ovaj profa na platnom spisku Bakira.Sve velikobošnjački intelektualci sa istom šupljom pričom o gradjanštini.

Gradjanin

Kada vidim kakvi osvjedoceni banditi pregovaraju, ja ne vidim drugog nacina do izlaska na ulice. Izgleda da cemo biti primorani na to, jer NAS niko ne slusa. Evropo i svijete, mozda ono 90 - tih nije, ali ovo ce biti na vas obraz.

/ Najnovije