Lavić: Niko ne bi smio razgovarati o Izbornom zakonu - dok se ne deblokira država

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jw

Hu is ju

Guest

Mostar Sto se tice takvih budala kao tebe, Bih nebi imala buducnost. Ali sreca, nema samo budala.

dP

Fakat, misliš da se pitaš nešto i da je tvoje mišljenje nekome bitno ?

,mlllća

Jbg laviću, pa narod je očekivao tri i po godine da odblokirate sarajevo pa ni uz nato vazdušnu podršku ništa. Pusti se ti deblokada pa nemaju ljudi šest života ;)

Odakle hrvati u Bosni?

BiH je drzava bez sanse za opstanak ka Mostar Simonija Simonija je izraz kojim označavamo kupovanje dužnosti u nekoj službi (prije svega crkvenoj) za novac.[1] Naziv »simonija« dolazi od imena novozavjetnog lika Šimuna, koji je bio vrač i od apostola tražio da mu daju svoje moći, za koje je bio spreman i platiti (usp. Dj 8,18-19). Pojava simonije osobito je bila proširena u srednjem vijeku, kada su se svjetovni vladari i vlastelini prema crkvenim službama odnosili kao prema upravnim položajima pod njihovom vlašću, jedan od primjera takve zlouporabe je i Aleksandar VI. Takve su postupke u Katoličkoj crkvi osudili mnogi pape, među kojima su se istakli Grgur Veliki u 6. st. i Inocent XI. u 16. st. Ipak, simonija je nanijela velike štete Katoličkoj crkvi a snažno ju je kritizirao Martin Luther u svojih 95 teza iz 1517. Danas je sve što bi se moglo povezati sa simonijom, kao što je prodavanje crkvenih službi, blagoslova i sl. najstrože zabranjeno Zakonikom kanonskog prava. Simonija Stadlera i Strosmajera.

Buhahaha

BiH je drzava bez sanse za opstanak ka Mostar Ne pati se... pravac Irska.. Svima će biti bolje. Tebi koji odlaziš i nama koji ostajemo. Kad zaradiš para, napravi kuću negdje oko Zadra, i mrzi nas do kraja svog života ali se samo ne vraćaj. I mirna Bosna.... I Hercegovina

Nemam

Hu is ju ka Jw I am Escobar, Gabriel Escobar and I am bringing new sanctions for the Republic of the Forest...

Ako kaze Islamska zajednica da to moze

sta ima jedan Glavic da prica o tome?

Guest

Guest To je isto kao kad mrtvacu vezete cipele da trci okanite se glupog posla i udovoljavanja zelje kamenjarskom cigosu.

/ Najnovije