Kurtćehajić: 'Proces razbijanja BiH započeo je Radovan Karadžić, a nastavio Milorad Dodik'

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kuki

Retardinjo s Dodikom zajedno tvoj predsjednikom Fahro i 8 famozna, nije politika za tebe ofarbaj se i prihvati se studentica

Nono

I nastavlja ostrije uz suradnju osmorke.

Ralle

Evo kakvi su.nam.akademici..zato i.jadna drzava ne.moze da.mrdne s mjesta..ovaj tzv.građanin je veci musliman od muftije..

BiH nije visenacionalna drzava. Njena nacija je Bo

Ne postoje nacije u BiH. Mogu postojati samo nacionalne manjine drugih drzava. “Konstitutivni” srbi i hrvati u BiH nisu dijaspora Srbije i Hrvatske. Nisu njihovi narodi. Oni su NACIJE odavno nepostojece SHS/YU. Koriste se za realizaciju velikodrzavnih projekata Srbije i Hrvatske. BiH nije sastavljena drzava. Njea drzavnost je visestoljetna. Njena nacija je Bosanskohercegovacka. Mogu gradjani imati vise drzavljanstava drugih drzava ali nemaju pravo kroz institucije BiH stititi interese tih drzava. To treba biti krivicno djelo, antidrzavno.

Rjesenje je referendumsko

Drzava Bosna, nacija Bosanska.

Haha

Neko nešto duradi

Privremena

Genocidna tvorevina

5 uz 55 TV ju 66

Sda je kriva za raspad drzave,bosnjacki narod kao vecina je trebao napravit socijalno i pravno uređenu drzavu.u kojoj bi svako ljudsko bice bilo zadovoljno i ravnopravno.a sda mafija je uredila i napravila podanicko,robovsko lopovski sistem.onda se pitate zasto hrvati i srbi nezele ovu drzavu,pa nezeli je i preko 60% bosnjaka.niko vise nezeli da zivi u talibanskom sistemu,mislim da su sad i eu i amerika svijesni stanja u BiH.

A dje je nestao Kuuukir iz te price?

?????????

Apsolutno! Ni sam ne bih bolje rekao.

Sda je kriva za raspad drzave,bosnjacki narod kao vecina je trebao napravit socijalno i pravno uređenu drzavu.u kojoj bi svako ljudsko bice bilo zadovoljno i ravnopravno.a sda mafija je uredila i napravila podanicko,robovsko lopovski sistem.onda se pitate zasto hrvati i srbi nezele ovu drzavu,pa nezeli je i preko 60% bosnjaka.niko vise nezeli da zivi u talibanskom sistemu,mislim da su sad i eu i amerika svijesni stanja u BiH. ka 5 uz 55 TV ju 66

evo nama crnogorskog idiota!

teška sr******a iz crne gore koja glumata bosanca. PRESMJEŠAN, totalno ANTI-INTELEKTUALAN LIK!

Sabina Šabić

Isuse kakav šarlatan.

-/*

ka Apsolutno! Ni sam ne bih bolje rekao. E to ti vjerujem :D :D :D Mislim... Da se primjetiti da si kapacitet... Načitan, obrazovan...

.:.

Sda je kriva za raspad drzave,bosnjacki narod kao vecina je trebao napravit socijalno i pravno uređenu drzavu.u kojoj bi svako ljudsko bice bilo zadovoljno i ravnopravno.a sda mafija je uredila i napravila podanicko,robovsko lopovski sistem.onda se pitate zasto hrvati i srbi nezele ovu drzavu,pa nezeli je i preko 60% bosnjaka.niko vise nezeli da zivi u talibanskom sistemu,mislim da su sad i eu i amerika svijesni stanja u BiH. ka 5 uz 55 TV ju 66 Pa đe si Risto kućo stara :D Kako je bogati u tom vašem rezervatu? Nema zime ove godine, može se durati a? Ma ja, nek ima Risto malo čvaraka i rakije i tebi sve potaman.. E Risto, Rile...

Svakako. Hvala na uocenom. ;-)

E to ti vjerujem :D :D :D Mislim... Da se primjetiti da si kapacitet... Načitan, obrazovan... ka -/* .................... I ti si nacitan i obrazovan, evo vidim da u postu nisi napravio niti jednu pravopisnu gresku. Cestitam!

Pa evo me Mujo! Selam alejkum!!

Pa đe si Risto kućo stara :D Kako je bogati u tom vašem rezervatu? Nema zime ove godine, može se durati a? Ma ja, nek ima Risto malo čvaraka i rakije i tebi sve potaman.. E Risto, Rile... ka .:.

Akademik Miku Maus

Provinsicjki streber iz CG, koji je procitao sve knjige na zemlji nebi li dokazao da su tzv Bosnje postojale na podruciju Balkana i prije nastanka svemira jos nije skontao da ce se sutra ujutru opet probuditi u mladomuslimanskom rezervatu prvog evropsog islamskog fundametaliste Alije Zivkovica. Katastrofa!

Sretan Rođendan

Najljepśa REPUBLIKO

/ Najnovije