Kukavica: Naše je pravo da budemo Bosanci, potreban nam je svebosanski sabor

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Blue

Kad si se vidio sa njim? Kako znas toliko o nekome koga nepoznajes?

TediVilson

Pogledaj ovog tzv.filozofa. Od punkera i rokabilicara do zadrtog islamskog fanatika. I neko slusa ove njegove nebuloze i gluposti. FUJ.

Nastrano prezime

Lik je parazit, lijenčina i defetist.

Ščetinari

Što su ščetinari okupirali sve portale u FBIH . Dozvolilo im se zbog što više pregleda pa makar i radili i protiv države a ima ih da sjede i među nama.

za Edina Urjana Kukavice

protiv dobre ideje su prvi bakirovci , dodikovci i čovićevci . to su krvopije i zlotvori svih BiH ljudi

Duduk

Čuj priznaje da je njegov odnos prema Bosni poseban čudan Bosnu voli kako se voli majka i to me posjeti na ovo: Jel osećaš pare sad? Osećam Đole a kako osećate gospodine Šojiću? Pa ja spram parama imam neki odnos kao majka prema svojoj djeci

Duduk

Tako osećam duševan sam

Filozof

Bosnjak je naziv za covjeka Bosanac za bosanskog konja. Kukavica kao novinar i jazz muzicar nema pojma o historiji, sad nasao da nas ruje i dijeli. Nema Bosanaca, mi smo Bosnjaci kao Kralj Tvrtko, Fra Ivan Franjo Jukic, Safet beg Basagic...

@Filozof

>>Bosnjak je naziv za covjeka Bosanac za bosanskog konja. Kukavica kao novinar i jazz muzicar nema pojma o historiji, sad nasao da nas ruje i dijeli. Nema Bosanaca, mi smo Bosnjaci kao Kralj Tvrtko, Fra Ivan Franjo Jukic, Safet beg Basagic... ka Filozof<< A znači da mi više nismo KONjI kako su nas vjekovima drugi zvali sad smo BOŠNjACI

Seffah

Ne dipr Kukavica idi se probadaj ko pravi Rufaija

Debilu iz BKCa

Narkomancino sto komentarises svaki clana od uvazenog Urjana Kukavice, pametnije bi ti bilo da se lijecis jer ti si posast ovog drustva i ove drzave. Pogani ni majci u grobu ne das mira od svog jezika.

Martić

BOSNA, BOSANSTVO, BOSANSKI, BOSANCI... Zna li gospodin naziv svoje zemlje? Zna li da postoji Hercegovina?

Uzoriti

Nevjerovatno, ne postoje granice licemjerja ovog arogantnog ego-manijaka, korumpirane hulje i psihopate sa kompleksom više vrijednosti.

Uzoritom iz BKC-a

@Uzoriti iz BKC-a, mati ti se u mezaru okrece, a otac u grobu, idi lijeci se bolesnice jedan bolesni. Eto ti Jasmin Durakovic sad, okorjela komunjara protiv kojih lajes, pa se s njim i Cuperkom nosi, ako mozes. Jadnice bijedni. Bolje sebe malo dovedi u red i pogledaj u ogledalo. Vidis li bijedince kakav si.

Za ovog @ TediVilson

@TedVilson jest jednako @Uzoriti, i jos neki sto su ovdje lajali. Pozdravio vas KajaGooGoo, sa klix.ba.

/ Najnovije