KS uspostavio dva nova registra poticaja: Važan dan za borbu protiv korupcije

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Iskreno, koliko je Dino najavljivao ekspertsku vladu, kraj načinu kako radi SDA i sl. sve je palo u vodu postavljanjem Delića i sličnih "stručnjaka" na ministarske pozicije. Nikakva suštinska razlika, samo se radi o drugim imenima.

Mirko S. Kojotovski

Al' se gađaju milionima kao djeca grudvama snijega. Koliko su ti poticaji do sada pokrenuli privredu u kantonu. Daš poticaje od desetak hiljada maraka nekom ko plete čarape i sam je svoj zaposlenik ili nekom kome se donira plastenik , sjeme pa mu se još da nekoliko tisuća a on ni sebi ne uplati ni doprinose itd...Dok ima od poticaja nije na birou a čim poticaji isteknu eto ga opet na biro.Sve je ovo nebitno koja stranka i vlada samo davanje svojima bez nekih pozitivnih efekata.

Guest

registri su prava stvar. ali samo početak cijelog procesa.

Cim je njmeu KONJAKOVIC sef-treba to DOBRO PROCESLJATI i pratiti sta se radi...

obadvojicu prvo treba procesljati dobro, jer se ZNA ko je DINO KONJakovic, naoruzani"ljubimac"Sarajeva sa Romanije....bucan je u napadu na druge ali svoj lopovluk vjesto krije DO jednom..pocevsi od falsifisiranja dokumenta UKRADENIM PECATOM, za koji je MORAO da odlezi ali ga spasi Kemica Ademovic ali je zato kemicin mali sada "dobro obezbjedjen".....KO TE NE ZNA DINO KONJAKOVICU....KO TE NE ZNA, DAJE TI GLAS I VJERUJE TI....

E moj Mirkane...

Al' se gađaju milionima kao djeca grudvama snijega. Koliko su ti poticaji do sada pokrenuli privredu u kantonu. Daš poticaje od desetak hiljada maraka nekom ko plete čarape i sam je svoj zaposlenik ili nekom kome se donira plastenik , sjeme pa mu se još da nekoliko tisuća a on ni sebi ne uplati ni doprinose itd...Dok ima od poticaja nije na birou a čim poticaji isteknu eto ga opet na biro.Sve je ovo nebitno koja stranka i vlada samo davanje svojima bez nekih pozitivnih efekata. ka Mirko S. Kojotovski Tocno moj Mirko..sasvim tocno...no-mnogo vece malverzacije se prave u juznom dijelu Bosne, U Hercegovini...kako se tamo MILIJARDE OKRECU..kako tamo "nestane" AL gigant, ode u neki HDZ stecaj a nakon toga se podijele milioni"zasluznima"kao "nesto"-pojma nemam sto-onda ODJEDNOM "svane" firmi FEAL na Listici..odjednom FEAL ima legure, kupce koje je ranije imao Aluminijski...onda se RIJEKA PREUSMJERI jer je tako nardeio VODJA....pa se oduzme gradska setnica..napravi se "nova i bolja"(kao i stari most")...kockarnice da ne pominjem,Hercegovacku banku isto(identican scenario je koristio PAJDO VASEG PAJDE Dodik) u Pavlovica banci...itd....itd....itd....

/ Najnovije