Krivić: Vakcinišite prosvjetne radnike, spasili su prošlu i ovu školsku godinu

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ko

Ko je ba spasio, po cijele dane sam kcerku ucio pisati i racunati a uciteljica posalje do 8 sve gradivo online i vozdrica, . Ovo je sunovrat drustva, medicinski radnici u vecino nista ne rade, zjape prazni domivi zdravlja a strajkuju i traze vise para a hvali i se zbog kao pandemine s kojom 98% medicinskih radnika nema nista. Nastavnici i uvitelji primaju pune plate i tople obroke a roditelji uce djecu kod kuce. Dokle ovog ludila , zato oni svi i podrzavamu laznu plandemiju i lazne brojke jer nikad lagodnije nije bilo. Dosta vise fasizma

nasvasta

Ovu garnituru vlasti motkama najuriti iz pretplaćenih fotelja to su neprijatelji naše djece i nas,samo nek je njima diploma iz štamparija.

Meho

Ko ce meni platiti sto sam dijete kuci ucio ono sto uciteljica online zbrza? Pomjerali su casove prema vremenskoj prognozi, nikad isti dan i isti sat. Po cijeli dan s djecom ko balvan sjedio u kuci i cekao kad ce uhljeb javiti da je cas. Vrhunac je znao biti da javi cas u 12h jer je po prognozi kisa, pa ga pomjeri u 14h jer je ipak bilo suncano, pa je zena vidi po kafama u SCC. Kakvi heroji. Kad je trebalo vratiti djecu u skolu u martu, to je bio tako nevidjen otpor nastavnog osoblja. Cirkus sveopsti. Odbija mi se od plate da se njima da plata a ja kuci sjedi i uci djecu dok nastavno osoblje kafenise, sopinguje i izletuje sa drustvom.

Na

Nastavnici po izletima po facebooku, a djecu uce roditelji, ko je lud DOSTA VISE LAZI.

Guest

Toliko su nastavnici i učitelji bili zatrpani školskim obavezama, da je učiteljica Lejla Mušanović iz OŠ "Mula Mustafa Bašeskija" otvorila privatnu radionicu "Kreativne zvjezdice" koje pružaju instrukcije iz pojedinih predmeta, da su nastavnici pokrenuli privatni biznis iz pletenja, kao što to radi Nejra Topalović, nastavnica bosanskog iz OŠ "Alija Nametak" i još mnogo primjera.

ahahhahaahahaha

ja sramote allami prosvjetnici zasticeni ko mećići maleni ahahhahahahahhah

/ Najnovije