Kritika iz RS-a stigla na adresu Dodika: Evo koga je izabrao za odlazak na 'svesrpski sabor'

8
Radiosarajevo.ba
Kritika iz RS-a stigla na adresu Dodika: Evo koga je izabrao za odlazak na 'svesrpski sabor'
Foto: A.K./Radiosarajevo.ba / Milorad Dodik

Donesena je odluka kojom je formirana delegacija NSRS-a koja će prisustvovati Saboru Republike Srbije i RS u Beogradu 8. juna.

U Srbiju će ovog vikenda otputovati: Nenad Stevandić, predsjednik NSRS; Anja Ljubojević, potpredsjednica NSRS; Petko Rankić, potpredsjenik NSRS; Igor Žunić, narodni poslanik; Milan Trninić, narodni poslanik; Boran Bosančić, generalni sekretar NSRS.

Povodom toga se oglasio Igor Crnadak, potpredsjednik PDP-a. Kazao je da odluka Nenada Stevandića o izboru članova delegacije Narodne skupštine RS koji će prisustvovati Saboru RS i Republike Srbije je, jednom riječju, sramotna.

Erdogan na tribinama u Berlinu, evu u čijem društvu prati utakmicu

Erdogan na tribinama u Berlinu, evu u čijem društvu prati utakmicu

"On i SNSD su zloupotrijebili svesrpski sabor i osjećaje ljudi s obje strane Drine da bi sebe i svoj režim lažno predstavili kao jedine Srbe ovdje. Pravljenje delegacije bez predstavnika opozicije je još jedan direktan dokaz da oni samo znaju da dijele i zavađaju i tako rade direktno protiv Republike Srpske, jer podijeljen narod i zemlja su laka meta za sve", kazao je Crnadak.

Odluka Nenada Stevandića o izboru članova delegacije Narodne skupštine Republike Srpske koji će prisustvovati Saboru...

Posted by Igor Crnadak on Thursday, June 6, 2024

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (8)

/ Povezano

/ Najnovije