Krišto: "Mostar je grad primjer koji spaja različite vjere, kulture i narode"

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Vicko

Sve smo to vidjeli 93. Nego, ko ono srusi Most?

Aj Borjana, ne lupaj.

U to multi - kulti znas da ni sama ne vjerujes.... U to niko pametan ne vjeruje. Nije nikad funkcioniralo u povijesti i nece nikada. Previse je tu razlika, PUNO PREVISE.

Slatkica Bokica - najdivnije stvorenje ...

Ne znam jeste li primjetili da Boki jako voli nositi preuske hlačice u kojima joj se jako ističe razdjeljak na Venerinom brijegu i konstantno nastoji da ga na svakoj slici izeksponira. Vjerovatno je kockoglavi lopov Dragan Soko Ćirilični, čuven po svom melanholičnom savjetu u NSRS Čuuuvajte Vašu Republiku Srpsku, dakle pao, ali bogami, dogura Boki podaleko. Drago sad fura one dvije nosate štrklje blizanke, pa je se nadati da i one u skorije vrijeme postanu nekakve velemožne ministrice ili, jelte, funkcionerke. Samo Drago izgleda nema planova za mirovinu, kao ni onaj Alijin žuti šugo, a bogami ni Ojkač Dildorad. Ima tu jš posla za zavaditi ljude pa hajrovat dobro, nema problema ....

Trefzui

VAMA ,KOJIMA SU SAMO, BOSNJACI , A DRUGI NE , BIH NECE POSTOJATI , USKORO , ! DOBITI CETE TU ALIJINU ,SANJANU, DRZAVU, ISLAMSKU DRZAVU I U NJOJ UZIVAJTE ! ZASTO VEC NE BUDETE ISKRENI I RECITE ,NECEMO NIKOGA OSIM ISLAMA ! NE LAZITE SEBI !

ViK

VAMA ,KOJIMA SU SAMO, BOSNJACI , A DRUGI NE , BIH NECE POSTOJATI , USKORO , ! DOBITI CETE TU ALIJINU ,SANJANU, DRZAVU, ISLAMSKU DRZAVU I U NJOJ UZIVAJTE ! ZASTO VEC NE BUDETE ISKRENI I RECITE ,NECEMO NIKOGA OSIM ISLAMA ! NE LAZITE SEBI ! ka Trefzui da te nije moždani opalio jarane? ili je do učiteljice? a?

Trefzui

Boli vas istina , A ? Reagujes Vik ?! A ne reagujes kada se mrze Hrvati ili SRBI ?,! Strpi se još malo ! Sve se mijenja ?! Postaces čovjekom !!! I moždani je za ljude ali mržnja?!

Bosanac

Mostar je podjeljen grad ova coviceva Fasisticka kuja laze

ViK

Boli vas istina , A ? Reagujes Vik ?! A ne reagujes kada se mrze Hrvati ili SRBI ?,! Strpi se još malo ! Sve se mijenja ?! Postaces čovjekom !!! I moždani je za ljude ali mržnja?! ka Trefzui * Ma obično ne reagujem jarane, ali je nepismenost baš iritantna, makar bila i na internet komentarima. Zar stvarno misliš da te gluposti koje si napisao nešto znače, i ove moje i tvoje? Šta se bolan tebi i meni mijenja? Ništa se ne mijenja, niti će se ikad za naših života promijeniti. Ukratko, usrali smo mi motku ovdje svi, i mi i vi, ma ko bili i mi i vi prijatelju moj.....de bolan smiri se i malo koriguj pisanje, dobronamjerno ti kažem. Nepismenost svaki čovjek vidi kao glupilo i niko te ne percipira ozbiljno.

HRVATSKI STOLNI GRAD sa poturčenim ološem

i genocidnih osmanlija ovbjektima kao zagađenjem europske uljudbe. olaham.

MI MRZIMO, JELDE?

Boli vas istina , A ? Reagujes Vik ?! A ne reagujes kada se mrze Hrvati ili SRBI ?,! Strpi se još malo ! Sve se mijenja ?! Postaces čovjekom !!! I moždani je za ljude ali mržnja?! ka Trefzui * A VI VOLITE I IMATE DOBRE NAMJERE, JEL TO TI GOVORIŠ NEKOM? O KAKVOJ TI MRŽNJI? VI I SRBI ZAJEDNO? ILI VI I HRVATI? PA NE OČEKUJEŠ VALJDA DA VAS NEKO VOLI? ŠTA JE TEBI BUDALO? PA KO JE BOSANCA NAUČIO DA MRZI? SAMI SEBE, JELDE? I KOME BOLAN TI PRIJETIŠ? ŠTA ČE TO BITI USKORO A DA VEĆ NISTE URADILI, A MAJMUNE? PA HAJDE NEKA BUDE VIŠE!

Hajde i ti korigiraj tvoje pisanje...

* Ma obično ne reagujem jarane, ali je nepismenost baš iritantna, makar bila i na internet komentarima. Zar stvarno misliš da te gluposti koje si napisao nešto znače, i ove moje i tvoje? Šta se bolan tebi i meni mijenja? Ništa se ne mijenja, niti će se ikad za naših života promijeniti. Ukratko, usrali smo mi motku ovdje svi, i mi i vi, ma ko bili i mi i vi prijatelju moj.....de bolan smiri se i malo koriguj pisanje, dobronamjerno ti kažem. Nepismenost svaki čovjek vidi kao glupilo i niko te ne percipira ozbiljno. ka ViK ........................... zarezi se stavljaju i u nabrajanju, i iza vokativa. Izraz ¨glupilo¨ ne postoji, itd, itd.... (Da bi dijelio lekcije iz pravopisa prvo moras biti nacitan i pismen, a ne kao ti...)

HRVATSKI STOLNI GRAD sa poturčenim ološem

Definitivno mi je najdraže i najljepše kad progutam sjeme pa kad mi razgali pluća i osvježi me tako da se sav uneredim od neke dragosti i meraka. Takvo zadovoljstvo je zaista neopisivo doživjeti, i ko nije probao i ne zna! Najnormalnije, preferiram muslimansko sjeme jer su oni daleko daleko bolji prangijaši od svih ostalih. Nakon toga odem kod moje krezave stare na kaficu pa sabiramo utiske, dok ja bacim još poneki nacionalističko fašistički komentar, a bogami onda ga odmah i samom sebi lajkam, jer je to, kad to uradim, zagarantovano mišljenje hiljada nas ovakvih, Kačavendinih srkača testisa. I još jednom, hvala vam do neba, braćo moja muslimani, i hvala bogu na vašem izdašnom sjemenu koje gutam svakog dana!!!

ViK

........................... zarezi se stavljaju i u nabrajanju, i iza vokativa. Izraz ¨glupilo¨ ne postoji, itd, itd.... (Da bi dijelio lekcije iz pravopisa prvo moras biti nacitan i pismen, a ne kao ti...) ka Hajde i ti korigiraj tvoje pisanje... * KORIGIRAJ ti svoje, komentatore komentara, lingvisto i pametni načitani filozofe, smrdiš ovdje po 24h sata dnevno i ovako ubijaš svoju dokolicu, valjda te to KORIGIRANJE čini pismenim jer si nekoliko puta iščitao Vlak u snijegu i Glembajeve, ali da ti pošteno kažem, na ovom mom nepsimenom jeziku, ponjamke ti se u žvalje s rezdelije smrade fašistoidni. A postoji li riječ ili pojam glupilo, najbolje će ti objasniti pogled u ogledalo. Devijantni fašistički majmune.

A JEL TO ONAJ

........................... zarezi se stavljaju i u nabrajanju, i iza vokativa. Izraz ¨glupilo¨ ne postoji, itd, itd.... (Da bi dijelio lekcije iz pravopisa prvo moras biti nacitan i pismen, a ne kao ti...) ka Hajde i ti korigiraj tvoje pisanje... VAŠ NOVI PRAVOPIS IZ DVIJE ŠKOLE POD JEDNIM KROVOM? ŠTAPIKALO - ZRAKOMLAT - UZNIK - ČIMBENIK - SAMOKRES?

Vrlo argumentirano i kulturno. Bas bosnjacki...

* KORIGIRAJ ti svoje, komentatore komentara, lingvisto i pametni načitani filozofe, smrdiš ovdje po 24h sata dnevno i ovako ubijaš svoju dokolicu, valjda te to KORIGIRANJE čini pismenim jer si nekoliko puta iščitao Vlak u snijegu i Glembajeve, ali da ti pošteno kažem, na ovom mom nepsimenom jeziku, ponjamke ti se u žvalje s rezdelije smrade fašistoidni. A postoji li riječ ili pojam glupilo, najbolje će ti objasniti pogled u ogledalo. Devijantni fašistički majmune. ka ViK

ViK

ka Vrlo argumentirano i kulturno. Bas bosnjacki... * Jelde? A vjerovatno je trebalo primjereno i na sofisticiran način, kao pravi Hrvat katolik (doduše u ambiciji) kao npr. Sanja Vlaisavljević, velika Hrvatica (al za pare), pa da ti odgovorim kako za mene ovo nije mjesto na kojem bih recitovao neki Shakspearov sonet nego smetljište polupismenih degenerika od kojih evidentno niti sam nisam bolji, pa da se s tobom ubjeđujem jer sam ispravio tekst koji je nerazumljiv. A onda se javiš kao ti, koji, gle li čuda, odmah vrijeđaš Bošnjaka, pretpostavljajući da tako uzdižeš Srbina ili Hrvata? Nije li očigledno da si pristaša onih od kojih su se okorjeli fašisti zgražavali i povraćali nad njihovim zločinima i kreativnostima u ubijanju, silovanju i maltretiranju stanovništva u II svjetskom ratu? I kako onda s tobom korespondirati nego ovako, jel, Bošnjački? Drugog načina za mene nema.

ViK

Naravno, strašni moj sugovorniče - katoliče Hrvatu, rasprava s budalom samo dokazuje da ih ima dvije. Pa bih ja, ako me izvineš, napustio ovu konverzaciju. Ipak, trošenje vremena i kognitivnih mogućnosti na nešto ovako i sama spoznaja o tome je uistinu degradirajuća. Have a nice day, komentatore komentara.

***

***

GRUNF

Uh, bog te. Pa nju je nešto dobro opaučilo po glavi! Da li je Draganče da blagoslov za ovu izjavu ili je to ona na svoju ruku. Neće ovo na dobro izaći. Ljubomorna žena, uh, priloženi ca konkubina, vraća. Eto ti ga sad Dragane!

nemoj ba tako,

........................... zarezi se stavljaju i u nabrajanju, i iza vokativa. Izraz ¨glupilo¨ ne postoji, itd, itd.... (Da bi dijelio lekcije iz pravopisa prvo moras biti nacitan i pismen, a ne kao ti...) ka Hajde i ti korigiraj tvoje pisanje... on je doktorirao u generaciji dr.sc.rame isaka, na legendarnom faksu londrc-šmrc-trc karić hanume, kalendarke. ...

vik, budalo talibanska, bez nacije!

Naravno, strašni moj sugovorniče - katoliče Hrvatu, rasprava s budalom samo dokazuje da ih ima dvije. Pa bih ja, ako me izvineš, napustio ovu konverzaciju. Ipak, trošenje vremena i kognitivnih mogućnosti na nešto ovako i sama spoznaja o tome je uistinu degradirajuća. Have a nice day, komentatore komentara. ka ViK ZAČEPI tu svoju islamističku ĆENIFU ISPOD LOJAVE NOSINE!

Još šupljiranja

Mostar je podjeljeni grad! I to kao rijetko koji. I plijen, koji je rezultat te podjele se dijeli između dvije stranke. Koji glumci i lažovi, sutra sve po starom...

Dakle

Doživjesmo da nam fašisti govore o miru i suživotu, ko natjerani svi redom. Ova je samo jedan u nizu koji su nastupili govoreći ono što ne misle i ono što nije.

/ Najnovije