Kovačević: Neka cijela BiH bude jedna izborna jedinica

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ralle

Hoće ovaj tzv.hrvat da održi šefa Sejdu..al.nema.od toga nista..ode Sejdo.na smetljište povijesti, gdje mu je i mjesto..

Dudek Krivousti Njofra

Kolumbov potop ..DOBRO jutro Kojumbo dreknu...dobro jutro palubom jeknu...i ovaj brod što morem jurca i on ode do Kurtza....zar je trebalo 20 GODINA...nisi ti to sam smislio kovačeviću, neko ti je pomogao...Bot...robot

Otkako je Bookir pregazio Sejdu

na putu mladih muslimana, pojani Peljeski Plavac nikako da dodje sebi. GOTOV JE

N.G

U razdeljak te ljubim svim dragom srca svog jer hoću da poludim radi razdeljka tvog

Duduk

Pa jel to Duduk krivožvalje čuo za Kolumba i brod vaoooo, dobro je i dijaspore škole uče nešto

Hajd

Bogati, zeljko o ti ga duvate samo iednom sistemu, nastavite, jer nazad vise nema.

eugen s.

kako je u osmanlijskom rezervatu bajno stanje

dP

Uhvatiš zlatnu ribicu, ispričaš joj svoje želje... Ili će te poslati u p.m. ili crknuti od smijeha. Ovakvi jedino u diznilend mogu.

Deny

Dr. Slaven, koji je uzgred savjetnik u kabinetu Z.Komsica, zagovara unitaristicki koncept Slobodana Milosevica sa kraja 80 koji nije donio nista dobro. Naime i Milosevic je htio gradjansku Jugoslaviju i oduzimao prava pokrajinana kao sto se to pokusava i sada podvaliti pod termom 'gradjanska' u BiH. U ovakvim uslovima u BiH je koncept gradjanstva nastavak istog koncepta koji je zapoceo Milosevic.

Legendo, odusevljavas

Hvala Slavene, od nocas lakse spavam.

/ Najnovije