Kovač: Zašto nijedna zemlja 'bratskog' Istoka nije uvela sankcije podrivačima BiH?

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ponuda

EU I SAD nude BiH rusima umjesto Ukrajine.Dogovori se vode i ako putin prihvati ,pa napusti Ukrajinu uz pomoc vucica,milanovica ,dodika i covica dobit ce BiH.Istjerat i pobit ce muslimane,a dobit ce izlaz na more u Neumu dok se srbija prisvojit rs,a hrvatska hercegovinu.To se vec zna,a ako citate izjave zvanicnika SAD i EU to je vrlo jasno.

Dla

Nije se čuditi da smo u ovakvoj situaciji . Jel Bakir ima kavih savjetnika sa imalo mozga?

Boom

Nije se čuditi da smo u ovakvoj situaciji . Jel Bakir ima kavih savjetnika sa imalo mozga? ka Dla<<Ima kad kupe u mesari

Pogreško tumacenje vjere i svega ostalog

Bratski istok je sebe toliko srozao, bili su napredniji u 13 vijeku nego sada. Jedino relevantno im je da je zena pokrivena i da slucajno ne vozi automobil, a politika, staregija, ma to nista, nema potrebe - samo nek je zena u kuci. Ako to uzmemo u obzir, naravno da su prinuđeni da plešu kako neko ko daje pare njima i svira. To je teret neobrazovanosti i zatupljenosti tradicijom, pa čak i vjera nalaže da se, kao muškarci tako i žene, moraju školovati. Šuti neka su njima žene pokriveme, pa,nek hala gori.

Ćorav posao

EU I SAD nude BiH rusima umjesto Ukrajine.Dogovori se vode i ako putin prihvati ,pa napusti Ukrajinu uz pomoc vucica,milanovica ,dodika i covica dobit ce BiH.Istjerat i pobit ce muslimane,a dobit ce izlaz na more u Neumu dok se srbija prisvojit rs,a hrvatska hercegovinu.To se vec zna,a ako citate izjave zvanicnika SAD i EU to je vrlo jasno. ka Ponuda _____ To vi fašiste voljeli, ali tako neće biti nikada ni za 100 godina. Ostavite se te ideje, jer je ćorav posao.

N

Te tzv muslimanske drzave susve samo ne muslimanske. Gamad. Fuj

Plači, moli, kukaj

Da ima para i BiH bi kupovala turske dronove, francuske avione, ruske tenkove, američke helikoptere,... Šta mislite da će se neko sažaliti i dati džabe.

/ Najnovije