Košarac se ponovo obrušio na Murphyja: "Nikada nećemo dozvoliti tom kauboju da nam kroji kapu"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Che

Uh koji hajduk, koji revolucionar i to sve onako sa skupum odijelom.

Košarac .....

sigurno nisi pogledao sve epizode Nadrealista pa ne znaš da će Amerikanci skrojiti za sve stanovnike BiH šešire a ne bezvezne kape :-) .... a tebi i takvim neće dati da jašete konje ;-) .... još će vam oduzeti i pištolje i sedla :-)

Kiki Riki

Iiii jen, iiiiii dva, pa kaže NE MOŽEEEE NAM NIIIIKO NIŠTA, JAČIII SMO OD SUDBINEEEE... kako ono? Nema sad plakati dečko, pa vi ste jaki, vama niko ništa ne moze, vi ste samostalni, sankcije vas ne dotiču...

***

***

Nbs

***

baš me ovaj ummet iznenađuje!

u banjaluci i širokom vode kolko oš! alah je dao vodu žednima... ili haman nije?! DDDDDDDOOOOOOVVVVVIIIIIIITTTTTTEEEE! u banjaluci i širokom vode kolko oš, MI DOVIMO! Radnici ViK-a i danas na terenu: U ovim ulicama može doći do prekida u vodosnabdijevanju ViK objavio spisak: Mogući prekidi u snabdijevanju vodom u više od 20 sarajevskih ulica Vodovod objavio spisak: Mogući prekidi u snabdijevanju vodom u više od 20 sarajevskih ulica Pogledajte kako su Sarajlije tačno u podne odale počast žrtvama genocida od strane Vodovoda. Hoće li prekidi u vodosnabdijevanju praviti problem građanima i turistima tokom SFF-a? Oglasio se ViK: Zašto nije tekla voda ispred Gazi Husrev-begove džamije? Oglasio se Vodovod: Ovaj dio Sarajeva bez vode zbog novog kvara Radnici ViK-a i danas na terenu: U ovim ulicama može doći do prekida u vodosnabdijevanju. ViK objavio spisak: Mogući prekidi u snabdijevanju vodom u više od 15 sarajevskih ulica Građani, spremite zalihe: Mogući prekidi u snabdijevanju vodom u više od 20 sarajevskih ulica Kontaktirali smo ViK: Dio Ilidže još uvijek bez vode, evo kada se očekuje ponovno vodosnadbijevanje Vodovod objavio spisak: Ovo su sarajevske ulice koje bi danas mogle ostati bez vode ViK obavještava: Osigurane cisterne sa pitkom vodom zbog problema sa vodosnabdijevanjem Veliki broj ulica u Sarajevu danas bez vode zbog redovnog održavanja vodovoda: Pogledajte spisak Obavijest iz ViK-a: Oštećena cijev uzrokovala prekid vode u ovom dijelu Sarajeva Oglasio se Vodovod:...

***

***

GHI

Ha haha. Javio se muski kepec koji tuce zene. Pa nije Murphy neka zena koja nije u poziciji da se odbrani pa da na njoj moze lijeciti komplekse. Jado.

Dena

Hahahahahah.Jarane,on Vam je skrojio !i! A ti lupaj sta god i koliko god hoces..hshssh

Vinetu

Skrojiće on tebi i gače.

/ Najnovije