Kontaktirali smo EUFOR: Šta je vojnik ove organizacije radio na obilježavanju neustavnog 9. januara?

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

HMMM

Kakav ponižavajući odgovor

Dena

****

Karrabaja

Lik zadužen za špijunažu

***

***

Ama

Ama ljudi okanite de devetog januara, neka slave sta hoce, a mi sta hocemo, od toga nikog glava nece zaboleti.

hahahaha

***

Eto vam bosnjaci

Dobro vidite i pročitajte ja kad pišem da je eufor i nato *****ka i *****čka vojna sila koja je ovdje njih da štite i udovoljavaju im i da ne vjerujemo poslije evropi i americi napadaju me svi a čak se i komentari brišu.Sve je to farsa kao protive se genocidne i GENOCIDAŠIMA i *****a a oni su njihove sluge i oni su ih stvorili.PAMET U GLAVU BOŠNJE

Haha

Šta šta je radio?! Pa držao im je svijeću! Šta ste ćoravi?

Čičko

Човекче Богжији баш сте успаљени, не иде ми у главу никако. Па они обелегжавају дан Републике Српске на који имају право и то вам смета, а смета вам и датум. Очигледно ви и даље сањате да ћете их превладати а то сами води у сукобе уместо да све прихватите како јесте и живите нормално, и не могу да схватим какав је то Уставни суд који је донео такве одлуке и на основу чега. Ви их својим одлукама и острастћеностима терате да се одвоје а овамо кукате на њих што то као хоће да учине. Па ни приватно коме није добро са његовим комшијом он трагжи другога.

/ Najnovije