Na konferenciji Dodik govorio o budžetu, Schmidtu, Džaferoviću. Spomenuo i Britance

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Mozes u genocidnoj tvorevini lajat zivotinjo smrdite srbi zivotinjski

TNT

Ruski Amasador je jedini ko je zasluzio jos odavno da bude deportovan iz BiH. Dosao je kao gost a danas se ponasa kao neki gazda u BiH. Lik non stop prijeti a pored toga krsi i ustav ove Zemlje. A Smidt ce otici i sam kada za to dodje vrijeme ... a to znaci u prevodu, onda kada se Trio: Dodik, Covic i Izetbegovic nestanu sa politicke scene BiH.

222

DODO URAZUMI SE: SMIT JE VISOKI PREDSTAVNIK A DZAFEROVICA NISI BIRAO TI, VEC NAROD. GOSPODO BRITANCI, PODUZMITE SVE MJERE DA SE DODIK KAZNI I SUSPENDUJE OD SVIH DRZAVA EVROPE.

Ljiljan

*** opali VRLJIKOM par puta po leđima,kao u onoj pjesmi koju su ti nedavno tvoji đikani pjevali...."eeee moj šmite ne igraj se s nama ubit će te lole vrljikama".....AHAHAHAAA***!!!!

123

Milorad Dodik, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine, u narednom je periodu trebao oputovati u Grčku, gdje je planirano da prisustvuje sastanku sa nekoliko europskih lidera. Sastanak će biti održan u Solunu, a njemu će prisustvovati i njemački kancelar Olaf Schloz. Lider SNSD-a je već ranije rezervisao hotel u Solunu, gdje će boraviti tokom posjete Grčkoj. Međutim, kako saznaje portal Istraga, Dodik je otkazao put za Solun jer mu je saopćeno da ne može prisustvovati večeri sa ostalim liderima. Razlozi ovakve odluke se, za sada, mogu samo nagađati, ali je jasno kako Dodikova retrogradna politika nimalo ne prija europskim liderima, te je jasno da predsjednik SNSD-a vodi sebe i svoje partnere u političku izolaciju. Originalni čl

/ Najnovije