Konferencija u Sarajevu: Novinari otkrili šta je najbolji alat za borbu protiv ruskih dezinformacija

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Matrixus

Najbolji alat je uklanjanje proruskih elemenata iz vlasti, zabrana njihovog djelovanja, a kad vidim da ovo organizuje BIRN čiji je direktor proruskih element koji negira državnost i naciju Crne Gore pa sve je jasno, posljedice djelovanja se bave uzrokom. Koga vi na tom skupu zamajavate, uklonite Dodika sa vlasti dok nije napravio zlo, e Menutti tuti fruti samo se uzalud slikavate i presipate iz šupljeg u prazno a ništa konkretno.

Namćor

Sjelo o dezinformisanju u organizaciji britanskog ministarstva za istinu. To su oni što su javili Bushu junioru da Sadam u roku od 45 minuta može ugroziti svijet oružjem za masovno uništavanje, pa se onda korigovali nije 45 minuta nego 15 minuta.

Namćor

Čuj onog genija Turčala, od svega što se za rat u Gazi može reći on se zabrinuo da ne postane sredstvo promovisanja antizapadnih stavova. Blago ovima iz britanskog ministarstva za istinu, daju značku sa likom kraljice ovakvima kao Turčalo i upravljaju lokalnim narativima kako požele.

USA je DjAVO

Sjelo o dezinformisanju u organizaciji britanskog ministarstva za istinu. To su oni što su javili Bushu junioru da Sadam u roku od 45 minuta može ugroziti svijet oružjem za masovno uništavanje, pa se onda korigovali nije 45 minuta nego 15 minuta. ka Namćor

Nadimak

Pa dokaz je i admin ovoga portala koji pobrise sve komentare koji su kontra trojkasa,a kriz svoje objave namecu "istinu". Eto .

Ma mozete cendrat koliko hocete svakodnevno

ja vam ne vjerujem AAAAMAAA bas nista! Sve vam je to zapadna propaganda i saka zapadnih lazi. Sta se tamo stvarno dogadja, to mi mozemo samo nagadjat. Pametniji od nas ce bit blizi istini, gluplji dalje od istine, a najgluplji ce bit nasuprot istini.

/ Najnovije