Konakovićeva poruka Dačiću uznemirila Dodika: "Za sve blokade krivi su Bošnjaci iz Sarajeva"

/ Komentari (24)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

I tvoje dupe isto.

Gost_Radio_Sarajeva

Pričam ti priču, kod se krade na drugoj strani, i tako već 30 godina.

Naravno

Lijepe riječi su ukras!

Iva

Pa zar nije u pravu. Muslimani ne zele razvoj bih, vec samo da cine zlo srbima makar i na njihovu stetu. Pustite mrznju prema srbima i gradimo bolju buducnost i niko nece traziti razdruzivanje bih ako bolje zivimo Shvatite to ako hocete ako ne neka svaki entitet ide svojim putem . ka Naravno Razvoj ne vodi prema zločinačkoj Srbiji nego prema zapadu Medjede. Idite u Srbiju štovatelji zločinaca i zlocinci

Tuta

Činjenica je da je dogovoreno da Srbija pravi do Višegrada a dalje kroz BIH nije ništa dogovoreno.

Eu je to

Ovaj mesec rastu plate Hrvatima najviše u istoriji, kako kome od 200-300 evra, čuda rade EU i Šengen i Evro! Zarada hrvatskog turizma prošle sezone je skoro 15 mlrd. E i 2023g je prvi put zarada samo od Srba prešla milijardu evra! Prošle je godine preko 24.000 Srba i 38.000 Bošnjaka dobilo radnu dozvolu za rad u Hrvatskoj za "uslužne djelatnosti", saopštio je hrvatski MUP.

Mario

***

Panzer

Jedno ujutro a drugo popodne,Mile je ovaj put u pravu100%,Bošnjačka trojka gubi kompas

333

Ne znam sta se Dodo sekira, svakako ga se nece nista puno ticati do kraja godine. Mozda uslovi smjestaja u Vojkovicima.

Pa sta je problem

Pa zar nije u pravu. Muslimani ne zele razvoj bih, vec samo da cine zlo srbima makar i na njihovu stetu. Pustite mrznju prema srbima i gradimo bolju buducnost i niko nece traziti razdruzivanje bih ako bolje zivimo Shvatite to ako hocete ako ne neka svaki entitet ide svojim putem . ka Naravno Zavrnete rukave, duduk vam da lovu i ho ruk.... Napravite sami. Šta će vam federacija kad je ne poštujete. Rekosre da vam ne trebamo.

Dgg

Bravo DINO MAJSTORE

***

>>Razvoj ne vodi prema zločinačkoj Srbiji nego prema zapadu Medjede. Idite u Srbiju štovatelji zločinaca i zlocinci ka Iva<<

Bosanac

Pa zar nije u pravu. Muslimani ne zele razvoj bih, vec samo da cine zlo srbima makar i na njihovu stetu. Pustite mrznju prema srbima i gradimo bolju buducnost i niko nece traziti razdruzivanje bih ako bolje zivimo Shvatite to ako hocete ako ne neka svaki entitet ide svojim putem . ka Naravno ogradzujete srpski svet zlocinacki genocidni sto ne ide i preko Gorazda nenapravili ga nikad zlocinacki srbi samo LAZETE

Da, tako je

u pravu si Milorade, neka si im rekao, oni bi kako oni hoce, samo da bude po njihovom, a onda krive sve druge a sebe ne vide. Muslimanska posla, nikada zivota s njima nema.

Gost_Radio_Sarajeva

Pa zar nije u pravu. Muslimani ne zele razvoj bih, vec samo da cine zlo srbima makar i na njihovu stetu. Pustite mrznju prema srbima i gradimo bolju buducnost i niko nece traziti razdruzivanje bih ako bolje zivimo Shvatite to ako hocete ako ne neka svaki entitet ide svojim putem . ka Naravno Kupi ogledalo. Zar te nije bar malo sramota?

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

Bekir

DOBRICA ČOSIĆ:Laganje je najbolja vrlina srpskog naroda..Mi lažemo da bi varali samisebe,da tješimo druge,mi lažemo za oprost ,mi lažemo da bi seborili protiv straha,lažemo da bi skrivali svoj jad..Laganje je oblik našeg patriotizma i potvrda naše inteligencije..Mi lažemona maštovit i kreativan način...(roman ”deobe”1961. ninova nagrada...

***

rodjosorojva

a kaće nepismeni narko mafijaš

u najgoru tamnicu, amerike ti?

BIJELE LAŽI, BIJELI PRAH, DINU NEŠTO HVATA STRAH:

Milanko Kajganić odlučuje ko će prije zatražiti azil – Dodik u Rusiji, ili Konaković u Emiratima Velika analiza The Bosnia Timesa ko je i kako Bosnu i Hercegovinu pretvorio u balkansku Kolumbiju, a od Sarajeva napravio grad kokaina 18. Februara 2024,(TBT, N.Latić&amp;Istraživački tim). Prema zvaničnim informacijama njegov narko kartel poznat kao “Dino-Tito” obrnuo je kokaina u vrijednosti od 23 milijarde eura. Tito je prije nekoliko godina boravio u Sarajevu gdje mu je bila osigurana policijska pratnja koju je on obilato nagradio. Naime, zbog toga je donirao specijalne uniforme policiji. Neki policajci FUP-a su se pridružili Gačaninu kao njegovi tjelohranitelji. Jedan od njih je bio i Dženis Kadrić, koji je prije toga bio tjelohranitelj ministra MUP-a Aljoše Čampare. Kadrić se nakon hapšenja šefa Gačanina vratio u Sarajevo i ovih dana je uhapšen. Prema nekim informacijama PDV na doniranu uniformu platio je tadašnji premijer KS Edin Forto, a na preporuku Elmedina Konakovića, tadašnjeg predsjednika Skupštine KS. Zbog spominjanja imena ministra Konakovića u ovom kontekstu, Sarajevo trese prava kokainska groznica. U fokusu ove afere je novinar Avdo Avdić, koji je prvi i objavio priču o narko kartelu Dino-Tito. On, poput Slobodana Vaskovića, ima imidž novinara bliskog saradnika policijsko-obavještajnih struktura. Vrlo često je bio viđan u društvu ministra policije Dragana Mektića i direktora OSA-e Mehmedagića.

/ Najnovije