Konaković: Siguran sam da će Schmidt nametnuti izmjene Izbornog zakona ako mi to ne riješimo

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nadimak

Pa zar ne rekoste da je to gotova stvar da je pitanje tehnikalija...ili je to nastavak bajke dva vuka i tri jagnjeta??

Panzer

***

Yasae

Siguran sam da budala ne zna ništa riješiti osim ponuditi sve što imamo zbog fotelhe.

666

****

Klm...

Ovaj glupi Konjakovic je placenik Hrvatske i hdz..s e sto on prica treba odbaciti

Prioriteti....

Ma ne zanima me apsolutno nista drugo doli ukidanja seydisanja. Za sve ostalo me u ovom trenutku zaboli neka stvar. Kad se seydisanje rijesi, eh, onda sam i ja otvoren za sve ostale propozicije.

***

***

fhhgcgh

Pruzite Hrvatima ruku.I kraj. Mirna Bosna. Ako se bude lozilo zlo i izadje na dimnjak.To su Vasi susjedi. Ne mrzite ih. Oni Vas ne mrze i nisu uceni tome.Razmislite Bosnje o tome. Ljubite jedni druge . To je zakon.Ako ne,zivite po zlu.A sto reci.Bog je Jedan.i za Vas i njih

Glasač,pokajnik.

Kako ste krenuli vas bi mogla zadesit 2014.Vas rad je ravan nuli,ovi prije su ako nista pomagali penzionere i dem borce.Vi nikom nista nedate a cijene u nebo lete,samo berete porez i punite svoju kasu.

odakle si ti sletio na zemlju, budalo?

Pruzite Hrvatima ruku.I kraj. Mirna Bosna. Ako se bude lozilo zlo i izadje na dimnjak.To su Vasi susjedi. Ne mrzite ih. Oni Vas ne mrze i nisu uceni tome.Razmislite Bosnje o tome. Ljubite jedni druge . To je zakon.Ako ne,zivite po zlu.A sto reci.Bog je Jedan.i za Vas i njih ka fhhgcgh ne baljezgaj titovštine, glupane! crklo je to.... SAMO HERCEG BOSNA i ZDS!

rethjk

Lijepe riječi su ukras!

***

***

/ Najnovije