Konaković odgovorio na pitanje - da li je 'trojka' postala 'sedmorka'

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dea

Kolut napred, kolut nazad

Kifla kifla

Preveliki ego za tako suplju glavu, a ni misica nemas.

Bamse

Preveliki ego za tako suplju glavu, a ni misica nemas. ka Kifla kifla

user1665602924

***

Ovo je pametno zakljucio:

¨Mislim da je prevelika cijena koju smo platili zbog činjenice da Željko Komšić sjedi četvrti put u Predsjedništvu¨. Samo vjerojatno jos ne uvidja koliko je to tektonski rascjep u drzavi.... Vrijeme ce pokazati.

Ljiljan

Fuuuj otpo od sda I kako on može da bude dobar! Dok je bio u sda pokro I uništio eoropskog prvaka KK BOSNA I sa tim parama napravio stranku!

Ljiljan

Muslimani su se doveli u prilično suludu situaciju u kojoj je svatko tko pobjedi na izborima među njima “izdajnik”. Toliko su dugo sami sebe zavaravali snovima o tzv BiH gdje će oni voditi glavnu riječ dakako uz obilnu pomoć luđaka koji ih vode i medija koji ih pumpaju da će otrežnjenje biti strašno. Mislim, meni je već sad smiješno. Ali krezubom tallibanu će ovo izgledati kao noćna mora. A samo je trebao pročitati Ustav tzv BiH… ka Haha NATAKARIMO TI MI SVI MUSLIMANI SVIJETA KĆER I SESTRU NA NAŠE ČASE FESLIJE A IMA NAS U SVIJETU PREKO 3,5 MILIJARDI !

MrziteljPDA

Ovaj priča a SDA radi! NES je večeras iskočio iz te priče i sad se čeka Čengić za Sarajevo i da SDA formira vlast po vertikali

Joe

***

Pitam nako

Ako pola naroda glasa za jednu stranku, a 11 njih naprave koaliciju da bi prevladali tu stranku o kakvoj demokratiji pricamo? Zabraniti koalicije!

🎩

***

Haha

***

Radio

Sjećam se jedne radio emisije u kojoj su bili gosti Konaković i Efendić. Baš bi bilo zanimljivo da se reprizira i da sami akteri preslušaju šta su to pričali.

..

***

***

***

Koel

Nepismwni nezavrseni difovac da bosnjaci nisu zrtvovali bakira radi komsica i drzave penis bi bio pometen sa 100 hiljada glasova razlike al se ti ne razumijes u drzavu a sto se tice federacije sda 27 df 12 i szbih 10 glasova pa ti vidi kolko ko ima ruku a ti sa vasih 7 bi da bides premijer federacije to nema ni u zanzibaru bljakkkkk

,

Nema više... Bila je već tvoja mama.. Povela i kćerku na jogurt :D ka . Smješko, ajd reci sestri da dođe kod mene, ima kod mene jutarnjeg jogurta za tvoju sestru ufff... Staru ne šalji meni..

da li je 'trojka' postala 'sedmorka'

***

Bosnjak

Ovaj ako udze u vladu odricem se BIH drzavljanstva i ***** Fordo

miki

ništa o tome da je Hrvata u BiH malo više od Bošnjaka u republici srpskoj ili u Srbiji, ili da ih ima kao Srba u Hrvatskoj...a da HDZ ovi kadrovi imaju trećinu vlasti i funkcija na državnom i polovinu u Federaciji. A ovih pobrojanih nigdje nema. A na Balkanu jedino HDZ i Hrvati kukaju.

/ Najnovije